keskiviikko 12. joulukuuta 2007

taas metsässä
Ti iltana ennätin pikkutreeneihin.

Kotoa lähtiessä virittelin Toivolle hirmuista valopantaa ja kiinnittelin lisäledejä liiveihin. Tällä kertaa ei treenailu ainakaan valojen puutteista kärsisi :P No, juupa juu.. Kääntyessäni pilkkopimeälle metsätielle tajusin jättäneeni oman otsalamppuni (jälleen kerran) kotiin :( Takaisinkaan en enää viitsinyt lähteä, joten pakko oli vain yrittää pärjätä ilman. Ja voin kyllä sanoa, että metsässä ei todellakaan näe ilman lamppua yhtään mitään. Keli oli synkkä, märkä ja sumuinen :(( Onneksi sain sitten treenikavereilta aina tarvittaessa lampun lainaksi :))

Toivo pääsi tekemään pari pikapyrähdystä metsään. En uskaltanut pimeydestä johtuen edes harkita näytöllemenoa, joten Toivo saikin sitten tällä kertaa suorapalkat. Palkkana makkaraa ja Toivo oli kyllä hieman sitä mieltä, että olisi mieluummin ottanut pallon.. Hotki kyllä namit, mutta aina välillä lopetti syömisen, heilutti innoissaan häntää ja oli muutenkin sen näköinen, että missäs se varsinainen palkka oikein viipyy :) No, pakkohan se pallokin oli sitten lopulta antaa, vaikkei sitä pilkkopimeässä uskaltanutkaan heitellä :( Toivo vaikutti kuitenkin varsin onnelliselta ja tyytyi pallon tuijotteluun ja suussa mälväämiseen.

Sir William oli todella innoissaan :) Kun lämmittelin sitä, niin se yritti ryntäillä metsään, vinkui ja pari kertaa haukkuikin. Hienoa!  Ehkäpä sillä on sitten vaan ollut hieman hitaampi sytytys tämän homman suhteen :) Nyt siitä alkaa kuitenkin pikkuhiljaa löytyä sitä intoa ja paloa mitä olen kokoajan kaivannut :)) Toivottavasti kehitys jatkuu samanlaisena.

Viljo otti kolme maalimiestä ja kaikki suorilla palkoilla. Kaksi maalimiehistä oli Viljolle entuudestaan tuntemattomia, mutta sekään ei näyttänyt haittaavan. Tosi reippaasti ja rohkeasti Viljami metsässä viiletti ja vaikutti varsin ilahtuneelta löytäessään maalimiehet :) Suorastaan huippua :))


Tässä suunnattoman suuri Sir William. Painoa tällä "jättiläisellä" on uusimman punnituksen mukaan jo peräti 13,6 kg :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti