torstai 20. joulukuuta 2007

Back to basics
Perustreeniä kotona ja kentällä.

Viljon kanssa olen vahvistanut eteenistumista, sivulletuloa + jäävien asentoja. Kaikkia on tehty naksulla ja suuren suurella vahvistetiheydellä :) Eteenistumisessa olen palannut takaisin pentuharjoituksiin :) Istun tuolin reunalla ja annan Viljon tarjota oikeaan paikkaan tuloa. Sujuu tosi hyvin :) Tulee tiiviisti ja suoraan. Näitä jatketaan :)) Jäävissä asennoissa Viljo tahtoo edelleen sekoittaa maahanmenon ja seisomisen. Maahanmeno tekniikkaan en ole tällä hetkellä ihan tyytyväinen, joten sitä pitää hioa paremmaksi. Seisominen on hyvä (sikäli mikäli seisoo, eikä jää ihme kyyryasentoon:). Pysähtyy tosi nopeasti ja tekniikkakin on mielestäni aika ihanteellinen eli jarruttaa voimakkaasti etujaloillaan, eikä valu.

Olen myös alkanut opettaa Viljolle esineiden nostamista käteen (mahdollista tulevaa rullailmaisua varten:). Harjoitus on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavanlainen: istuudun lattialle kera naksun, namien ja pienen esineen. Näytän esinettä Viljolle ja asetan sen sitten rauhallisesti lattialle. Viljo nostaa esineen ja sitten vain naksuttelen+palkkaan aina kun se onnistuu tiputtamaan esineen käteeni :) Aivan aluksi helpotin tehtävää liikuttamalla kättäni sopivasti niin, että Viljo ikäänkuin vahingossa tipautti esineen  kädelleni.  Tosi pian jätin kuitenkin kaikki ylimääräiset avut pois  ja palkkasin  vain onnistuneet yritykset eli ne kun esine osui pudotessaan käteeni.  Eikä aikaakaan kun Viljo pääsi tehtävästä jyvälle ja alkoi tähtäämään tarkemmin :))

Toivon kanssa on tehty kentällä seuraamista (edelleen hyvää:) ja sisällä on hinkattu kaukoja. Kaukoissa kokeilin myös piiitkästä aikaa takapalkkaa. Vähän jähmeästi nousi, mutta toisaalta taas tekniikka oli parempi.. Tätä voisi tehdä ainakin aina silloin tällöin.

Jaa-niin, meinasi vallan uhohtua :) Toivo on aloittanut jälleen tunnaritreenit. Hmm. edelliskerrasta onkin luvattoman pitkä aika. Oliskohan tätä treenattu viimeksi kesällä... No, jokatapauksessa hyvin näyttää edelleen olevan muistissa ja valitettavasti kaikki vanhat virheetkin ovat edelleen tallella... Treenattavaa siis ainakin riittää ;) Suunnitelmana on ottaa aluksi läheltä ja kieltää tiukasti kaikenlainen väärien kapuloiden lennättely, härkkiminen, ym. hölmöily.


Toivo pötköttää. Taustalla Viljo-helikopteri valmistautuu lentoonlähtöön :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti