sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Hallitreenit+valiobiletystä
Toivo aloitti ja otin sen kanssa aika kisamaisesti ja liikkeenohjauksella. Aluksi seuraamista, joka oli h u o n o a :( Pomppi, edisti, jne. Hittojen hitto! Mä en yksinkertaisesti tiedä miten tätä liikettä saisi edes hiukan paremmaksi. Mikään ei tahdo tuottaa tulosta ja viimeistään siinä vaiheessa kun kokeilen ottaa pidempää pätkää, niin homma leviää käsiin :(((
Huonon seuraamisen jälkeen huono idari. Seuraaminen tässäkin sieltä ja syvältä. Asennot suht ok, mutta jostain syystä ei lähtenyt mukaan maahanmenosta. Viimeaikoina olen tosin aika paljon harjoitellut sitä asennoissa pysymistä ja ennakoimattomuutta, ja ehkä se mun käskykin saattoi olla hieman epäselvä :)
Luoksetulo suorana ihan ok.
Ohjattu. Merkille hyvin, mutta sen jälkeen kaartaa TAAS kohti keskikapulaa. Pysäytin ja ohjasin uudestaan vasemmalle. Loppu hyvin. Otin vielä uudestaan ja nyt ei tietenkään mitään ongelmaa..
Kaukot otin pitkältä matkaa ja aika pitkillä viiveillä. Hieman jähmeää, mutta teki kuitenkin kaikki. i-s vaihto taaskin huono :(
Sitten pari ruutua, jotka tänään aivan loistavat :) Meni ihan keskelle :))
Lopuksi oli pakko ottaa vielä uudestaan seuraamista. Ja sitä sitten hinkattiinkin..  Taisin hinkata likemmäs puoli tuntia.. Ei kovinkaan järkevää. Otin aluksi vapaana, mutta koska edelleen järkkyä, niin pistin sitten hihnaan. Hihnassa hitusen parempaa ja aika reppaasti huomauttelinkin heti kun yritti rynniä eteen.
Pienen lepotauon jälkeen vielä paikalla olot. Istumisessa lätsähti maahan, kun sanoi "odota" -käskyn. Nostin vain ylös ja tämän jälkeen sitten pysyikin. Lisäksi vielä hieman agia ja luoksetulon pysähdyksiä+kaukoja putkileikin lomassa. Nämä tosi hyvin :)

Rankat treenit Toivo-sedällä tällä kertaa.

Viljo teki jälleen perussettiä. Aluksi muutama ruutu, jotka vauhdikkaita ja muutenkin tosi hyviä :) Sitten luoksetuloja läheltä suoraan leluun. Näissäkään ei mitään huomautettavaa.
Viljon seisominen ja maahanmenoon viimeaikoina muuttunut samaksi asennoksi. Se ei ole oikein kumpikaan, vaan Viljo jähmettyy semmoiseen ihmeelliseen kyyryyn. Ja tietty mä tumpelo olen siitä jokusen kerran myös ehtinyt epähuomiossa palkata.. Nyt asennot kuitenkin suurimmaksi osaksi hyviä :)
Noutoja otin piiitkästä aikaa. Pari kertaa metskulla ensin vauhtinoutona ja sitten ohjatun kapulalla läheltä eteentuomisia. Ei ongelmia :)
Seuraamista otin Viljollakin aika kauan. Paikka on tosi hyvä, kuten myös kontakti, mutta edelleen ylityöskentelee. Etujalat ei vaan millään tahdo pysyä maassa ja palkkaamaan ei pääse. Sitten kun vihdoin ja viimein alkaa väsyä, niin meno on yleensä varsin hyvää :)
Lopuksi Viljokin pääsi hieman liitämään :) Kepit menee edelleen tosi hyvin ja nopeasti. Tosin Viljo myös äänetelee pujotellessaan aika voimakkaasti :( Tästä en pidä, mutta luulen että se on vain kestettävä.

Hallitreenien jälkeen ajelinkin sitten Helsinkiin Toivon Rimma-tyttären ja Kentsu-kelpien TVA-juhliin :) Hauskaa oli :)) Kiitos illan emännille hyvistä ja maittavista tarjoiluista ja vielä kerran suuren suuret onnittelut juhlakaluille!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti