sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Su aamun tokoilut
Su aamuna jälleen reippaana kentälle ja tokoilemaan Hannan ja Veli-Veetin sekä Katin ja Veli-Inton kanssa.

Toivo aloitti ja olikin tänään tosi loistava. Otin etupäässä eilisiä ongelmaliikkeitä ja käytin jälleen liikkeenohjaajaa.
Aluksi seuraamista. Pistin nyt heti hihnaan ja johtuiko sitten siittä vai jostain muusta, mutta joka tapauksessa tällä kertaa tosi hyvää :) Tasaistahan se ei edelleenkään ole, mutta paikka oli nyt mielestäni varsin hyvä. Jopa juoksuosuuksilla piti paikkansa hienosti :)
Sitten idari. Tässäkin pidin hihnassa ja edelleen seuraaminen hyvää. Asennot varmat ja nopeat. Seisomisessa kuulemma liikutti yhdessä vaiheessa hieman toista takajalkaa. Muuten ei mitään ihmeellistä.
Luoksetulo jälleen suorana ja se olikin tosi hyvä. Tuli lujaa ja eteenistuminenkin oli ihan suora :)
Ruutu. Liikkeenohjaajan käskyllä nousi seisomaan. Odotin kunnes istui ja vasta sitten lähetin merkille. Merkille ja ruutuun juoksi tosi vauhdikkaasti ja ruudussa jälleen aivan keskelle :) Ruudussa mulle itselleni tuli joku moka ja käskytin suoraan maahan. Ei mennyt, vaan vaati tuplakäskyn. Tyhmä minä :(  Loppuosassa nousi osittain liikkeenohjaajan käskyllä, joten tätä sitten toistettiinkin. Otin vielä toisenkin kerran ruudun, nyt ei mitään ennakointeja, vaan tosi hienosti. Palkkasin sitten suoraan ruutuun :)
Kaukoja pitkältä matkalta ja edellen tuntuu tavallista tahmeammalta. Liikkui kuulemma aavistuksen taaksepäin.
Loppuhuipennukseksi vielä vauhtinouto ja vähän lelun kanssa juoksemista :) Tämä on Toivon mielestä sika siistiä ja kun sitä vielä hieman innostaa juoksemaan, niin se on aivan tohkeissaan :))

Viljo aloitti vauhtiluoksetulolla ja yritti taas parhaansa mukaan kiemurrella irti Katin otteesta :) Tämän jälkeen sama homma noutokapulan kanssa. Tulee l u j a a  ja nyt myös pitää kapulaa paljon pidempään :) Tämän jälkeen ruutua. Ihan ok, vähän ehkä parilla ekalla kerralla himmasi vauhtia ja etsi lätkää. Toistoilla tosi hienosti.
Seisomista ja maahanmenoa otettiin myös, nytkin aika kivasti ja asennot puhtaita.
Sitten sitä seuraamista.. Pomppii edelleen liikaa, kääntyy välillä taakse ja muuta mukavaa. Kati ja Hanna sanoivat, että paikka on erinomainen :) Nyt vaan pitäisi jollain ihmeellä saada kaikki se ylimääräinen pois! Ei vaan taida olla ihan helppoa.. Nytkin seurautin paljon ja vaikka kuinka pitkään, mutta siltikään ei mielestäni oikein tasaantunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti