tiistai 18. joulukuuta 2007

HullutteluaTänään jaksoin raahautua töiden jälkeen piiiiitkästä aikaa niihaman kentälle. Treenailu tosin koostui enemmänkin hilluttelusta ja hulluttelusta kuin tokon vääntämisestä :)

Toivo aloitti seuraamisella (ja tässä ei todellakaan vielä hilluteltu!). Otin hihnassa ja yllättäen aivan eriskummallisen hyvää :) Tosi hyvä paikka ja KÄVELEE!!! Myös niissä vaikeissa vasemmalle käännöksissä! Oikeastaan ainoita virheitä olivat pienet pompsahtelut, joita teki aina silloin tällöin. Johtuukohan tämä ihmeparannus nyt sitten tosta hihnasta? Yhtään mitäänhän en sillä tee. Nytkään se ei kiristynyt kertaakaan, vaan Toivo piti paikkansa ihan itse :) Tälläisenä kun nyt vaan pysyisi, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen!!! 
Seuraamisen jälkeen vielä pari ruutua ja nekin aivan loistavat :) Tosi vauhdikkaat ja molemmilla kerroilla pysähtyi ihan keskelle! Nyt ei tullut edes sitä ärsyttävää banaania. Hitsit, nyt pitäisi päästä pikaisesti kisaamaan, ennenkuin tämä meidän aaltoliikkeen tavoin etenevä ruutumme taas huononee :) Pitäkäähän peukkuja, että Toivo vielä Turun karsintojen aikaan muistaa mikä on ruutu!
Sitten sitä hilluttelua :) Tehtiin temppuja, juostiin kilpaa (Toivo yllättäen voitti:) ja kaikenlaista muuta mukavaa. Hilluttelun lomassa Toivo otti myös liito-orava noutoa ja liito-orava luoksetuloa (ja liito-orava on superhypermegamahtihieno frisbee-lelu ja Toivon mielestä PARAS:)

Viljokin pääsi kentälle. Sillä sehän näitä hilluttelu-treenejä vasta tarviikin ;o) Aloitimme ruudulla. Pari ekaa toistoa loistavia, joiden jälkeen vaihdoin lähetysivua. Nyt Viljo singahti ruudun oikealle puolelle. Korjasi kuitenkin välittömästi, josta megabileet :) Bileet olivat ilmeisesti liiankin hyvät, koska toistolla teki saman homman.. Otin sitten vielä pari kertaa vähän lähempää ja nyt tosi hyvin :)
Kokeiltiin myös liito-orava noutoa ja Viljonkin mielestä kurre oli ihan super :)
Hilluttelun lomassa opettelimme piilonkiertoa, joka osoittautui helpoksi nakiksi. Viljo nimittäin kekkasi idean ihan heti :) Lisäksi teimme yhden liito-orava eteenmenon (joka oli samalla Viljon ensimmäinen:).

Treenin jälkeen Viljo oli aivan poikki (tosin tämähän ei ole mitään uutta, sillä Viljo on yleensä aina toko-/agitreenien jälkeen aika puhki). Se tekee kaiken niin täysillä ja kykenee myös repimään itsestään irti pelottavan paljon... Tästä syystä se väsyy nopeammin kuin vähän pienemmillä tehoilla toimivat koirat ja treenatessa on myös tosi vaikeaa huomata kuinka väsynyt se todellisuudessa on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti