maanantai 5. toukokuuta 2008

Tokoa ja jälkeäPuolen päivän jälkeen käväisin Tullin nurtsilla treenailemassa hyytävässä viimassa ja vesisateessa.

Toivo ja Siru puuhastelivat kaikenlaista pientä ja etupäässä treenailin Viljoa.

Viljo aloitti luoksetulolla. Nyt oli tosi hyvä :) Tuli lujaa ja kerrankin tajusin olla hinkkaamatta, eli otin vain sen yhden ja ainoan :D Sitten seuraamista. Tämä ei tänään mitään loistavaa. Pomppi tosi paljon, edisti ja poikitti. Kerran astuin Viljon varpaillekin, kun se siirtyi niin eteen :( Rauhoittui kuitenkin taas jonkun ajan kuluttua ja lopuksi meno alkoi jo näyttää ihan seuraamiselta :P Pitää vain jaksaa hinkata.

Noutoa otin sekä ohjatunkapulalla että metallilla. Suht ok. Menee lujaa, mutta palauttaa edelleen aika hitaasti. Nyt tuo kuitenkin jo metallinkin aina takaisin :) Lisäksi pystyy ottamaan sen myös läheltä maasta ilman vauhtia ja hetsausta :)) Olen mietiskellyt asiaa paljon viime aikoina ja luulen, että nämä metskuongelmat ovat syypäitä moniin meidän tämän hetken ongelmiin. Ennen näitähän Viljo oli vallan hyvällä mallilla :) Luulen, että Viljo ottaa tällä hetkellä minusta hieman painetta ja sen takia esim. luoksetulokaan ei ole enää yhtä hyvä. Ja tästä puolestaan seuraa se, etten ole tyytyväinen ja kierrre on valmis :( Täytyy vain toivoa, että saan pian ongelmat ratkaistua ja kaiken ylimääräisen paineen pois. Lisäksi ajattelin, että otan nyt jonkin aikaa noudot ja luoksetulot aina perusasentoon asti ja teen ehkä erikseen myös pelkkää perusasento treeniä kapulan kanssa ja ilman!?  Tämä toivottavasti parantaa asiaa ja poistaa painetta, kunhan sen vain tekee oikein :)

Liikkeestä maahanmeno ja seisominen onnistuivat tänään hienosti :) Lisäksi otin hieman merkkiä ja ruutua. Näitä liikkeitä Viljo kyllä rakastaa :D Merkille meno mielettömän nopea, mutta ei kyllä taaskaan pysähtynyt seisomaan, vaan oli ihmeellisesti etuosa aivan maassa ja takaosa ylhäällä. Ruutuun singahti luvan saatuaan miljoonaa :) Lisäksi kokeilin paikanhakuja läheltä. Aika hyvin hahmottaa ruudun ja pysähtyy joka kerta täsmälleen samaan paikkaan :) Ainoa vaan, että on silloin liian takana ja osittain ruudusta ulkona..

Lopuksi vielä luoksetulon stoppeja tolpankiertoleikin yhteydessä. Tästä kuumenee hieman liikaakin, joten pitää tehdä ehkä aika kohtuudella... Lisäksi otin tolpankiertoa metallikapula suussa ja aina välillä pyysin sivulle. Tässä ei mitään ongelmia. Viretila todella hyvä ja ote kapulasta loistava :))

Tokoilujen jälkeen tein Viljolle vielä makkarajäljen nurtsille. Meni yllättävän hyvin :) Yhtään askelta Viljo ei tosin kyllä kävellyt, vaan ryömi eteenpäin :D Oli myös yllättävän tarkka ja imutti lähestulkoon kaikki namit. Pitää katsoa, josko innostuisi tekemään useamminkin makkarajälkiä :))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti