sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Kimppatokot
Su iltana käväistiin jälleen isommalla porukalla tokoilemassa. Kiitos kaikille treeniseurasta :)) Hyvässä ja vieläpä hulvattoman hauskassa treeniporukassa on kyllä ilo treenailla :D

Toivo otti melkein kaikki evl:n liikeet. Seuraaminen on edelleen hyvää :) Luoksetulo aika ok (hieman nopeammin saisi pysähtyä seisomaan). Idari hyvä, samoin metskunouto. Ruudun kanssa oli pitkästä aikaa ongelmia :( Matka ruutuun oli ylipitkä, mutta siltikin Toivo singahti aivan liian taakse. Korjasi kyllä joka kerta keskelle, mutta yhtään nappisuoritusta en valitettavasti saanut aikaiseksi. Ohjatussa
Toivo luuli, että merkin takana on pallo ja lähti kuin raketti. Pysäytyskäskyä noudatti heti, mutta siltikin liukui varmaan kymmenen metrin päähän merkistä.. Haetutin molemmat puolet. Vasen tosi hyvä, oikealla ei saanut kapulaa ekalla yrittämällä suuhunsa. Muuten ok. Kaukoissa ensimmäinen asento väärä (olen aloittanut melkein aina istumisella ja niinhän Toivo teki nytkin..). Tämän jälkeen muut vaihdot hyviä ja tekniikkakin aika ok :)

Viljo pääsi kentälle aika loppupäässä ja oli siihen mennessä jo kerännyt aika mukavasti lämpöä autossa..

Aloitin pitkästä aikaa vauhtiluoksetulolla :) Tuli lujaa! Otin vielä toisenkin luoksetulon, missä jätin Viljon odottamaan ja palkkasin vauhdista. Tämäkin hyvä :) Tosin nyt kun olen ottanut enemmän tämäntyyppisiä harjoituksia, niin odottaminen on kärsinyt ja Viljo yrittää lähteä jo ennen käskyä.. Sitten seuraamista. Ei mennyt oikein mitenkään :( Viljo yritti kyylätä kokoajan merkkejä ja seuraaminen oli tosi levotonta + kontakti huonoa :(( Hitsi :( Liikkeestä maahanmeno sensijaan oli hyvä ja tippui tosi nopsasti alas :)

Sitten noutoja. Päätin opettaa Viljon ottamaan kapulan takakautta, kun sen kapulankäsittely on niin järkkyä. Kokeilin sekä kädellä avustamalla, että tötsän kierron yhteydessä. Molemmat toimi aika ok, mutta pitää nyt vielä hieman mietiskellä kummalla tapaa lähden työstämään... Tämän jälkeen p*ska metallia. Olen saanut kaikki osaset nyt kuntoon. Viljo iskee tällä hetkellä kapulaan heti, pystyy pitämään sitä tiukasti, juoksemaan täysillä kapula suussa ja vieläpä kiepsahtamaan loistavasti kapula suussa sivulle. Ainoa ongelma on se, että kaikki nämä palaset toimivat täydellisesti ainoastaan erillisinä harjoituksina. Kokonainen nouto tökkii edelleen :((( Joten, kysymys kuuluukin: Miten ihmeessä saan koottua näistä loistavista palasista loistavan noudon!!!???

Lopuksi oli tietysti pakko ottaa ruutua ja merkkiä (hmm. ei taida tehdä kovin hyvää Viljon merkki manialle:) Merkki hyvä (vaikkakin asento aika kyyry). Ruutuun miljoonaa :) Kokeilin myös paikanhakuja läheltä. Tässä on ongelmana se, että kun Viljo pysähtyy ruutuun, niin sen jälkeen se ei enää pysty liikkumaan. Se jää aikalailla samanlaiseen kyyryyn kuin merkilläkin, eikä sitä saa millään korjaamaan paikkaansa. Aika mielenkiintoinen ongelma. Mitähän ihmettä tähänkin keksis??
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti