sunnuntai 4. toukokuuta 2008

10 ja HYL
Se oli sitten aikalailla siinä. Meidän sm:iin pääsy nimittäin :( Aika ja taidot loppuu jälleen kerran kesken, enkä valitettavasti enää millään ehdi saamaan puuttuvia nollia kasaan. Ensi viikon su kisaillaan vielä Tampereella pari starttia ja sen jälkeen jäädään varmaankin kisatauolle.

Tänään kisailtiin vesisateessa Janakkalassa. Ensimmäinen rata oli aika hyvä ja siinä meillä olikin puhdas nolla loppusuoralle asti... Jäin kuitenkin lopussa niin pahasti jälkeen, että Toivo luki rataa väärin ja tuli ohi kolmanneksi viimeisestä hypystä. Korjasin ja samalla tippui vielä rimakin.

Toisesta radasta en pitänyt yhtään ja kun sade vaan yltyi, harkitsin jo sen jättämistä kokonaan väliin.. Radalla oli mm. pari kohtaa, joihin en löytänyt mitään toimivalta tuntuvaa ohjaustapaa. Hypyltä putkeen vientiä en olisi ikipäivänä saanut onnistumaan samalla tavalla kuin lähestulkoon kaikki muut tekivät. Jouduin jäämään taakse ja siitä taas seurasi se, etten ehtinyt mukaan seuraavaan tilanteeseen ja Toivo tuli seuraavasta hypystä ohi. Loppuradan löysäilin ja Toivo meni minne lystäsi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti