perjantai 16. toukokuuta 2008

KenraaliharjoitusTänä aamuna Viljon kanssa jälkimetsään :) Tein n. 500-600m pitkän jäljen, kolmella esineellä. Jälki vanheni suurinpiirtein puolitoista tuntia.

Viljo aloitti vauhdikkaasti ja nosti jäljen hyvin, mutta lähti takajäljelle. Annoin jäljestää tielle asti, jonka jälkeen kääntyi ja lähti oikeaan suuntaan. Ensimmäiset 50-100m oli aikamoista kaahotusta ja tästä johtuen Viljo ajoi parista kulmasta ohi :( Sen jälkeen yllättäen rauhoittui ja ajoi loppujäljen TODELLA hyvin ja rauhallisesti!!! Työskenteli jo melkein yhtä hyvin kuin Toivo :P Nosti kaikki esineet ja viimeisen palauttikin minulle asti omatoimisesti :)) Hienoa!

Huomen iltana pitäisikin sitten mennä kokeilemaan Viljon jäljestystaitoja kokeeseen :-O Kyseessä on SPeKL:n (=Suomen Pelastuskoiraliitto) perus jälkikoe, missä jäljen ikä on n. 2h ja pituus 1km. Jäljellä on 4 esinettä, joista pitää löytää 3 + jäljentekijä :) Tarkemmat säännöt löytyvät täältä. Saas nähdä kuinka meidän käy :))

Jäljestelyjen lisäksi olen hinkannut (yllätysyllätys) tokoa. Ja on sujunutkin oikein kivasti :) Toivon seuraaminen on edelleen hyvää ja Viljon hmm.. varsin iloista :)) Viljon kanssa olen hionut liikkeitä kisakuntoon ja ihan hyvältä alkaa näyttämään. Seuraamisesta sir William ei kyllä tule kovin hyviä pisteitä saamaan, mutta se nyt ei haittaa yhtään mitään. Viljo on jälleen erittäin innokas ja sen asenne on muutenkin aikalailla sellainen kuin haluan :) Ja se on kuitenkin mun mielestä tässä vaiheessa tärkeintä! Tekniikkaa ehdin sitten hioa kuntoon seuraavat kymmenen vuotta :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti