perjantai 5. joulukuuta 2014

Siis oikeesti. Voi hyvä luoja kuinka monta niitä pentuja voi oikein olla!!? Kolme viikkoa vielä jäljellä ja Lee muistuttaa jo nyt valasta :-O Voiko niitä olla niin paljon että narttu jossain vaiheessa vaan räjähtää?

Tällä viikolla ohjelmassa on ollut madotus ja lisäksi olen miettinyt pitäisikö ruokamäärä jakaa useammille ruokintakerroille (Lee syö tällä hetkellä kaksi kertaa päivässä). Päiväsaikaan ja lenkillä Lee liikkuu edelleen mieluusti, mutta iltaisin huomaa selvästi että sen olo alkaa olla tukala. Se nuolee kylkiään, vaihtaa asentoa ja sen hengityskin kuulostaa raskaammalta. Veikkaan että viimeisten viikkonjen olo ei tule olemaan mukava :(

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Mervihän ratkaisi tuon saman ongelman poikimalla viikon aikataulusta edellä :D Pienet pennut helpompi synnyttää ja sitten taas pääsee nopeammin kiinni siihen normaalielämään.

    VastaaPoista
  2. Mervin mahakuvia olenkin jo ennättänyt käydä vakoilemassa teidän blogissa :) Luulisin että se on normaalitilassa suht samankokoinen kuin Lee? Melkoinen valas se Mervikin tiineenä oli, muttei sieltä mitään megapentuetta kuitenkaan tullut. Antaa toivoa meillekin :) Seitsemän olis mielestäni aika täydellinen määrä! Toivottavasti ei ainakaan yli kahdeksaa..

    VastaaPoista