keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Maha jatkaa kasvuaan

Aika kuluu hurjaa vauhtia ja enää pari viikkoa laskettuun aikaan! iiiiik :) Mittailin eilen illalla Leen mahaa ja ympärysmitta on laajentunut tähän mennessä 18 cm. Saa nähdä mihin mittoihin se vielä venyykään.. Parhaat kasvuviikot alkoivat kuitenkin vasta nyt. Lee on edelleen hyväntuulinen ja iloinen, vaikka selvästikin maha jo hidastaa menoa. Lenkeillä jaksaa hyvin muiden matkassa, mutta nopeampia liikkeitä ja käännöksiä yrittäessään näyttää aika koomiselta :) Eikä ihmekään! Maha on kooltaan kuin rantapallo ja lisäksi kivikova, joten Leen notkeus ja elastisuus ei ole aivan entistä luokkaa :P

Eilen olin tuntevinani pentujen liikkeitäkin ensimmäistä kertaa! Kohta mahassa varmaan käy jo melkoinen myllerrys jos kavereilla vaan riittää tilaa liikkua :) Ensi viikon tiistaiksi olen suunnitellut varaavani röntgenin, joten silloin saadaan ainakin alustava arvio pentumäärästä.

Laitan tähän vielä pari kännykällä napattua kuvaa. Laatu on aika huono ja mielestäni kuvat myös hieman valehtelevat. Livenä Lee näyttää vieläkin pulleammalta. Mitä veikkaatte. Montako pupsia tohon mahaan mahtuu?


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentti: