lauantai 20. joulukuuta 2014

Lee läks

Voi yhyy :'( Tänään se Lee sitten lähti Paimioon viettämään mammalomaa. Etukäteen kun suunnitelmia tehtiin ajatus tuntui ihan hyvältä, mutta mitä lähemmäs lähdön hetkeä tultiin sitä enemmän minua alkoi surettaa. Hyvää huolta Mila takuulla Leestä pitää, eikä sillä varmastikaan ole mitään hätää, mutta silti.. Hirmu vaikealta se silti tuntui. Niin paljon jää nyt näkemättä ja kokematta :( Täytyy katsoa jos synnytys osuu sopivaan ajankohtaan, niin ehkä lähden ajelemaan Paimioon?

Tänään oli ohjelmassa T-porukan treenipäivä Koirakoutsin hallilla Ylöjärvellä. Omista koiristani mukaan pääsivät Metku ja Lee sekä vieraileva tähti Viljo :) Vielä eilen illalla ajattelin etten takuulla jaksa lähteä. Koko kuluneen työviikon olin jälleen sinnitellyt max. 3 tunnin unilla. Olo oli kuolemanväsynyt ja päätä särki aivan hemmetisti. Pe-la välisenä yönä sain kuitenkin nukuttua lähes normaalisti ja aamulla olo oli jo suht hyvä. Päivä oli mukava ja vaikka omat koirat lähinnä vain höntsäilivät tuli itselle hyvä mieli. Viljokin oli niiiin hieno <3 Ei se enää ihan kaikkea osaa eikä muista, mutta parhaansa se aina yrittää :)Vaikea keskivartalolihavuus vaivasi ainakin paria tokoilijaa :P Tulevat mammat Lee ja Taina <3

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentti:

  1. Kiitos mukavasta päivästä! Kiitos samalla koko vuodesta 2014, olet ystävä ja huippuhauskaa treeniseuraa!
    Rauhallista joulua ja menestystä ensi vuoteen! Tsemppiä Leelle ja taustajoukoille loppuodotukseen! Toivottottavasti kohta päästään jännityksestä :)

    VastaaPoista