perjantai 24. lokakuuta 2014

Lee astutettu!!

JES, JES, JES!! Lee on astutettu tänään onnistuneesti Pyrolla <3

Lee retkikuntineen saapui Norjaan eilen iltapäivästä ja ensimmäiset treffit oli sovittu jonnekin pellon laidalle. Samalla Mila pääsi näkemään sekä Pyron että Pyron isän Maicon paimennustreenejä. Tässä ei mitään ihmeellistä. Jaran oli harjoitellut pitkiä hakuja ja lisäksi oli satanut kaatamalla koko ajan. Koirat olivatkin näkyneet lähinnä pieninä pisteinä pellolla :)

Niin kauan kuin lampaat olivat laitumella Pyroa ei kiinnostanut mikään muu. Treenien loputtua se oli juossut välittömästi innoissaan tervehtimään ihmisiä ja huomannut myös Leen :) Etukäteen olimme miettineet paljon Pyron rakennetta ja kokoa. Kuvissa ja videoilla se nimittäin näyttää suht isolta ja raskaalta.. Livenä nähtynä se ei ollut onneksi kumpaakaan näistä :) Vahvaluustoinen kylläkin, muttei raskasrakenteinen. Kuvissa ja videoilla sen saa näyttämään massavalta sen turkki. Se ei ole sileää kuten monilla lyhytkarvaisilla, vaan pitkähköä, tuuheaa ja sitä oli paljon:) Rakenteeltaan Mila kertoi sen olevan hieman korkeuttaan pidempi ja voimakkaasti kulmautunut. Lihaksikas ja fyysisesti voimakkaan oloinen uros :)

Astutus ei valitettavasti onnistunut ensitreffeillä, sillä Lee ei ollut vielä valmis.

Tänään aamupäivästä uusi yritys. Leen ohella myös sää oli suosiollisempi ja tänään saatiin onnistuneen astutuksen lisäksi myös kuvattua + filmattua Pyroa. Ennen astutustouhujen aloitusta Mila oli myös kokeillut leikittää Pyroa ja kyllä se oli leluista pitänytkin!!! Ihan pimeä kuulemma :) Tästäkin on ymmärtääkseni luvassa videomateriaalia.

Huomenna vielä yksi käynti Pyron luona ja sitten alkaakin kotimatka. Vitsit kuinka toivon että pentuja tulisi!! Pyro on Milan kuvauksen perusteella juuri sellainen kuin kuvittelinkin ja just sellainen uros minkä ainakin itse kuvittelisin sopivan täydellisesti Leelle <3- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentti:

  1. Videolla Pyro näyttikin tosiaan isolta ja aika ronskilta urokselta, mutta onneksi luonnossa vain karvainen :)

    VastaaPoista