sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Tullin nurtsilla


Perinteiset Tullin nurtsi tokoilut tänäkin sunnuntaina :) Treenikavereina jälleen Kati, Emma ja Timo.


Toivon saikku on vihdoin ohi ja olenkin aloitellut sen kanssa taas varovasti treenaamaan ja lenkkeilemään. Tänäänkin se pääsi tekemään pikkupikku treenit :))


Toivo aloitti luoksetulolla. Otin yhden suoran ja yhden seisomisella. Molemmat ihan ok. Suorassa teki jonkun verran banaania, mutta ei pahasti. Sitten ruutua. Tätä kokeilin lauantaina hallilla, eikä Toivo muistanut ikinä kuulleensakaan mistään ruudusta :( Juoksenteli iloisesti sinne tänne, haukkui ja teki kaikkea muutakin mukavaa.. No, tänään muisti oli ihmeellisesti palautunut ja suoritus muutenkin varsin mallikelpoinen. En uhmannut kohtaloa, vaan jätin tähän yhteen onnistuneeseen :) Yksi nouto tehtiin myös ja tämäkin hieno. Lopuksi vielä pikku pätkiä seuraamista tiheästi palkaten. Meni mielestäni hyvin ja raatikin taisi olla samaa mieltä :))


Sitten Viljo ja sekin aloitti tietysti luoksetuloilla. Aluksi yksi suora, missä palkkasin pitkästä aikaa vauhdista. Tämän jälkeen hinkattiin hieman luoksetulon seisomisia. Kokeilin tällä kertaa ihan liikkeenomaisesti. Meni suht ok. Luoksetulovauhtikin pysyi yllättävän hyvänä, sillä oletin sen tippuvan ameebatasolle heti ekan stopin jälkeen.. Mutta ei, Viljo yllätti positiivisesti :) Itse pysähtymiset sensijaan olisivat saaneet olla parempia. Pari ensimmäistä aika laiskoja, vaikka tiesi palkan olevan Katilla takana.. Kolmannella kerralla annoin sitten aika voimakkaan vartaloavun ja tämä olikin hyvä. Jatkossa ehkä heti aluksi voimakkaampi apu?


Luoksetulon maahanmenoja tein leikinomaisesti ja nämä ovat kyllä parantuneet huimasti. Yksi kyyryasento, mutta kaikki muut nopeita syöksähdyksiä :))


Merkki+ruutu yhdistelmän otin kaksi kertaa. Ekalla kerralla niin, että ruudussa oli lelu ja toisella kertaa tyhjään ruutuun. Molemmat loistavasti!! Hienosti löytää sir Willam kyllä oikean kohdan :)) Otin namin avulla myös ruudun loppuosaa. Yhden kerran Viljo rallatteli väärältä puolelta ohitse, mutta kaikki muut nappiin.


Ohjattu nouto. Tämäkin oli tänään vallan mainio :)) Palkkailin aikapaljon pelkästään merkillemenosta ja päästin hakemaan kapulan vain pari kertaa. Merkillemenot olivatkin hyviä ja nopeita, eikä edes pahasti kyylännyt kapuloita. Haluaisin kuitenkin, että menisi vieläkin suorempaan merkin taakse. Nyt jää usein hieman vinoon kohti jompaa kumpaa kapulaa.


Tunnari tehtiin kolme kertaa. Eka aikalailla täydellinen (olisi siis pitänyt jättää siihen :). Toisella kertaa singahti ilman lupaa syömään namit ja palasi samantien takaisin perusasentoon. Sitten menikin hieman pasmat sekaisin ja toi väärään. Kolmas kerta taas hienosti. Palautus edelleen ällöhidas, mutta tähän on nyt tällä hetkellä tyytyminen.


Hyvät treenit nämäkin. Mainittavaa myös se, että Viljo oli harvinaisen tyyni ja rauhallinen. Ihmeellisistä :-OEi kommentteja:

Lähetä kommentti