tiistai 6. tammikuuta 2009

Loppiaistokot


Aamukymmeneltä raahauduin (tai no, hieman taas myöhästyin:o) Tullin nurtsille tokoilemaan kera Katin ja Emman. Pakkasta oli ainoastaan pari astetta, mutta tuuli oli jäätävää..


Viljo aloitti oman osuutensa jälleen kerran luoksetuloilla. Tein kaksi suoraa luoksetuloa ja palkkasin vasta perusasennosta. Ihan hyvin.


Noutoja tehtiin 650g kapulalla. Nyt malttoi odottaa lähtölupaa ja kapulanottokin oli suht siisti + ote hyvä. Palautus saisi olla edelleenkin mielestäni nopeampi, mutta kuitenkin vielä ok. Sivullaistumista + kapulan poisottoa pitäisi ehkä myös harjoitella.. Viljo on tosi cool niin kauan kuin kapula on suussa, mutta heti kun sanon "irti", niin sir William singahtaa suurin piirtein maata kiertävälle radalle..


Sitten ruudun kimppuun. Tein taas ensin yhden kutsuruudun ja sen jälkeen muutama lähetys ehkä 15 metristä. Loistavasti!! Joka kerta aivan nappipaikka :) Tämä treenityyli tuntuu sopivan tosi hyvin Viljolle :D Merkkiä otin myöskin ja tässä edelleen vanhoja ongelmia. Välillä kyylää liikaa ruutua/mulla olevaa lelua ja etenee kohti merkkiä kuin ameeba. Toisinaan taas kiitää hyvinkin rivakasti..


Luoksetulon maahanmenon alkeita kokeilin huonolla menestyksellä. Tämä on jostain syystä Viljolle tosi vaikeaa. Ja myös itselleni.. Viljo tekee suht nopeasti, mutta jättää monesti maahanmenon vähän vajaaksi. Ja mähän ehdin yleensä palkkailla vaikka kuinka, ennenkuin edes tajuan ettei se elukka olekaan kunnolla maassa..


Liikkeestä istumisia Emman naksutellessa. Nämäkin tänään huonoja :( Teki aluksi hitaasti ja taisi pari väärääkin asentoa sinne mukaan mahtua. Loppuakohden onneksi petrasi ja vallanmainioitakin istumisia saatiin :)


Lopuksi hieman kaukohömpöttelyjä ja taisipa Viljo omatoimisesti käväistä muutaman kerran niin merkillä kuin ruudussakin :))


Oikein kivat treenit, kiitoksia taas treenikavereille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti