lauantai 10. tammikuuta 2009

Aurinkoista tokoa :))Aivan loistavassa talvisäässä treenailtiin tänään kera Katin, Emman ja Timon. Paikkana Pirkkahallin yläparkkis.

Viljo aloitti taas (yllätys, yllätys) luoksetuloilla. Otin pari suoraa ja palkka jälleen vasta perusasennosta. Ekalla yrityksellä luisteli ohi, toisella himmaili enemmän ja sai jarrutuksen kohdilleen, mutta varasti hieman lähdössä. Vauhti videolta katsottuna taas parempi, kuin miltä itsestä tuntui.. Noudoista eka aika ok. Toisella kertaa yritti varastaa ja otin takaisin. Kolmannella palautus ihan diippa daappa ja neljännellä palkkasin vauhdista.

Ruutu ensimmäisen kerran kutsuna (ja rallatteli siltikin liian pitkälle). Paikanhakuja muistaakseni kaksi, joista molemmat hyviä :) Merkin takana aluksi pallo ja sitten jokunen toisto ilman. Osa hyviä, osa ei.

Seuraaminen tänään yllättävän hyvää :)) Olen nyt hieman peruutellut, kun alkaa edistämään ja ilmeisesti toimii ihan ok? Jäävistä otin maahanmenoja ja istumisia. Maahanmenot hyviä ja nopeita. Istumisissa osa hyviä ja osa taas hitaita. Lisäksi annoin suurimpaan osaan käsiavun, että saisin nopeutettua. Jäävien seuraamisessa keulii myös ihan hirmuisesti..

Kaukoissa peruuttaa i-s ja m-s vaihdoissa edelleen. Lisäksi m-i vaihto jää usein vieläkin vajaaksi. Yllättävän ok kuitenkin kokonaisuutena :)

Luoksetulon maahanmenoja testailin myös. Aluksi ei taas(kaan) meinannut mennä kunnolla maahan :( Pienen hinkkauksen jälkeen
saatiin sitten onneksi ihan kelvollisiakin :))

Loppuhuipennukseksi vielä ruutu suoralla palkalla. Merkille meinasi mennä taas hitaasti, joten vauhditin sitä hieman reippaalla karjaisulla :)) Tämän jälkeen vauhti löytyi välittömästi ;o) Ruutuun meni lujaaaaaaaaaaaaaa!!!

Viljon treeni nähtävissä melkein kokonaisena täällä. Videolta näkyy hyvin meidän tämän hetken virheet, treenattavat asiat sekä tietysti sekin mikä on oikeasti hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti