torstai 29. tammikuuta 2009

Temppuilut etenee :)


Toivo on harjoitellut laatikkoon menoa ja laatikon päällä tasapainoilua :) Aika hankalaa. Toivo on hirmuinen köntys ja sille on selkeästikin vaikeaa asetella itseään pieneen tilaan. Lisäksi sen takajalat elävät ihan omaa elämäänsä, eikä Toivolla ole mitään tajua niiden olemassaolosta.. Kokeilin aluksi aika pienellä laatikolla, mutta siitä ei tullut mitään. Etujalat sain nopeasti naksuteltua laatikkoon, mutta siihen se jäikin. Yritin naksauttaa aina kun takajalka edes vahingossa osuu laatikkoon, mutta ei niin ei. Valonpilkahdustakaan ei kyllä Toivo-sedän päässä syttynyt (aika hauskasti se tosin oppi hyppelemään laatikon yli:). Siirryin sitten suosiolla isompaan laatikkoon ja sen kanssa sujuukin paremmin :) Nyt pitäisi vain pikkuhiljaa alkaa pienentämään laatikon kokoa.


Toivo on treenannut myös pään maahanpainamista sekä toisen etutassun ilmassa pitämistä. Nämä sujuvat jo mallikkaasti :) Tosin jostain syystä Toivo on sitä mieltä, että samalla kun laskee pään maahan, niin kuuluu myös levittää etujalat niin levälleen kuin mahdollista.. Ei ehkä näytä tokokehässä kovinkaan hyvältä...


Viljo on harjoitellut tasapainojuttuja sekä etutassuilla seisontaa :) Ja sir William on kyllä ihan eri maata :)) Hyvän koordinaation ja kehonhallinnan lisäksi se on myös aika villi. No, onhan se yleensäkin varsin innokas, mutta näistä temppuiluista se pääsee kyllä ihan uusiin ulottuvuuksiin. Sanoisin, että suorastaan hurmioon :))


Canis-lehdessä bongasin joskus tuon etutassuilla seisomisen opetusohjeen. En tietystikään enää löytänyt kyseistä lehteä, joten piti hieman soveltaa :P Sen verran muistan, että apuna käytettiin lautaa tms. ja siitä mekin lähdettiin liikkeelle. Asettelin kokoontaitetun kevythäkin loivaan kulmaan sohvaa vasten ja sitten vain kokeilemaan :) Viljo tajusi idean nopeasti, mutta teki hieman väärinpäin.. Tavoitteena oli peruuttaa häkin päälle, mutta Viljopa loikkasi aina sohvalle ja lasketteli sieltä mahaliukua oikeaan asentoon. Villiintyi myös vallan, kun mua alkoi naurattamaan ja esitti kaikenlaisia kamikaze-syöksyjä :D Nämä siis eilen. Tänään kokeilin uudestaan ja "pienellä" käsiavulla sain lopulta ymmärtämään peruuttamisen (Viljo on ihan järkky mato, kun sitä yrittää namilla ohjailla. Se kääntelehtii ja vääntelehtii joka suuntaa ja esittää kaikki mahdolliset temput:). No, kun se loppuviimein tajusi idean, niin ei muuta kuin vaikeuttamaan tehtävää ja nostin kevythäkin nopeassa tahdissa pystysuoraksi sohvaa vasten. Tässä vaiheessa siis ollaan tällä hetkellä. Viljo on heti luvan saatuaan (ja vähän ominkin luvin..) kärppänä seisomassa etutassuillaan kevythäkkiä vasten :)) Nyt pitäisi vielä keksiä, miten sama saadaan onnistumaan ilman tukea???Ei kommentteja:

Lähetä kommentti