keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Ikaalinen

Piiiitkästä aikaa tokokisoissa. Kisapaikkana Kilvakkalan urheilukenttä Ikaalisissa ja tuomarina kiltti Juha Kurtti.

Metku starttasi ekaa (ja vikaa:) kertaa voittajassa.

Paikalla makuu: 10. Alku ja loppu hyvät. Varsinainen paikalla makuukin vissiin ihan ok?

Seuraaminen: 10. En ollut täysin tyytyväinen alkuun. Parani loppua kohden, mutta tiivishän se aina on..

Liikkeestä istu: 10. Ok. Pikkiriikkisen oli pakko varmistaa istumista, vaikkei Metkulla tässä ongelmia olekkaan ollut ;)

Luoksetulo: 10. Olisi varmasti ennakoinut seisomista. Osasin kuitenkin ajoittaa käskyn täydellisesti :) Tuli tasaista laukkaa kaikki välit. Lujempaakin varmasti pääsisi, mutta ihan ok mielestäni nytkin.

Ruutu: 8. Pysähtyi aika taakse ja arvoin hetkisen onko ruudussa vai ei. Otin varmanpäälle ja siirsin edemmäs (oli tietysti ollut jo ekalla kerralla kokonaan ruudussa:).

Hyppynouto: 10.

Metallinouto: 10.

Tunnari: 8. Tuuli aivan hemmetisti, joten en tiedä vaikuttiko suoritukseen? Metku merkkasi heti oman ja meinasi jo ottaakin sen. Päätti viime tipassa kuitenkin vielä varmistaa pari viereistä.

Kaukot: 10. Täydet asennot ja tarpeeksi nopeat vaihdot. Seiso-istu olisi voinut olla parempi. Liikautti aavistuksen takajalkoja.

Kokonaisvaikutus: 10

Yhteensä 304 p. Selkeesti huomaa ettei Metku ole juurikaan kisaillut. Rutiinia puuttuu, enkä itsekään oikein tiedä mikä olisi milloinkin paras tapa toimia. Miten viritellä jne.? Nyt tempaisin koko suorituksen yhtenä pötkönä lävitse. En vapauttanut liikkeiden väleissä. Kehuin vain ja hieman silitin. Alkupään liikkeet tuntuivat omasta mielestäni huonommilta ja loppua kohden suoritus muuttui sujuvammaksi.

Viljo:

Paikalla istuminen: 10. Jeeeee!! Kahdessa edellisessä kisassa Viljo on sössinyt tämän, joten nyt olin oikein tyytyväinen :)

Paikalla makuu: 10. Tosi hyvä alku ja loppu! Jäi hieman lonkalle jo jätettäessä ja oli mielestäni korjannut asentoaan vieläkin mukavammaksi (oli enemmän lonkallaan palatessa).

Ruutu: 0. Voi prkl :( Eka liike ja heti nolla. Aavistelin pahaa jo ennen lähetystä joten annoin napakan pysäytyskäskyn hyvissä ajoin ennen ruutua. Ei tosiaankaan pysähtynyt.. Jatkoi ruutuun, ruudusta yli ja heittäytyi ruudun takana maahan. Kutsuin takaisinpäin ja yritin uudelleen pysäyttää seisomaan. Ei totellut vieläkään :( Syöksähti miljoonaa eteenpäin ja heittäytyi ruudun edessä maahan. Tässä vaiheessa taisin karjaista hieman suullista palautetta ;o) Tein loppukävelyt ja sivulletullessa muistutin tiukasti uudella käskyllä, että nyt on parempi ryhdistäytyä.

Ohjattu: 10. Arvonnassa meille vasen puoli. Merkki hyvä. Kapulan nosto raju ja Viljo liukui kehänauhan päälle asti ennen kuin sai suunnan käännettyä.

Kaukot: 10. Ei ehkä ihan näin hyvät.. Teki kyllä reippaasti ja hyvin, mutta varmasti pientä viilattavaakin olisi löytynyt.

Seuraaminen: 9. Varsinkin alku tuntui tosi hyvältä! Loppua lähestyttäessä alkoi tiivistämään ja jokunen pomppukin taisi tulla.

Tauko

Tunnari: 9. Joku ihmeellisyys tässä? Lähti hirmuista vauhtia ja juoksi kapuloiden ohitse. Palasi heti takaisin, haisteli hyvin, nappasi samantien oman ja palautti hyvin.

Zeta: 9. Aika kiva :) Annoin pientä vartaloapua istumiseen ja seuraaminen voisi varmaan aina olla siistimpää.

Luoksetulo: 10. Tämä oli hieno! Hyvä vauhti ja tosi hyvät stopit :D

Hyppynouto: 10. Tässä tein itse tyhmästi ja asetuin seisomaan liian lähelle heittopaikan merkkinä ollutta kartiota. Sivulle tullessaan Viljo kaartoikin rumasti väistäessään kartiota :-/

Yhteensä 271 p. Ruudun nollaa lukuunottamatta olin Viljon suoritukseen tosi tyytyväinen! Kisaaminen tuntui paremmalta kuin koskaan ja yhteistyö toimi :) Sivulle tuloja haluaisin paremmiksi. Viljo pystyisi tekemään ne huomattavasti nopeammin ja kapulan kanssa se tekee ärsyttävästi takanani liian suuren kaaren. Hieman myös harmittaa nuo ainaiset nollat. Aina menee jotain pieleen ja pisteet ropisevat :( Viljolla olisi kuitenkin kaikki mahdollisuudet tehdä myös niitä huipputuloksia. No, ehkä vielä jonain päivänä :)

2 kommenttia:

  1. Onnea ykkösistä, wau mitkä pisteet Metkulla ja Viljollakin ruudun nollasta huolimatta!

    terkuin Hanna ja Paavo

    VastaaPoista
  2. Onnea ykkösistä! Viljohan olis saanut ihan huikeat pisteet ilman ruudun nollaa! Tunnarikin alkaa ilmeisesti olla hyvässä kuosissa :)

    VastaaPoista