sunnuntai 17. tammikuuta 2010

NiinisalossaTammikuun toisena viikonloppuna suuntasin auton nokan kohti Niinisaloa. Tarkoituksena oli viettää tehotreeniviikonloppu TSE:n pienryhmämme kanssa (menossa mukana ryhmäläistemme lisäksi myös poliisikoira Urho ohjaajansa Markon kanssa).


Saavuin paikanpäälle perjantai-iltana vähän ennen kahdeksaa ja pikaisen tavaroiden huoneeseen raahauksen jälkeen ei muuta kuin pihalle ja treenaamaan :) Pakkasta oli aika mukavasti, joten päätimme tehdä majapaikkamme lähistöllä vain pikkutreenejä ja antaa koirien odotella vuoroaan sisällä lämpimässä :) Viljo ja Toivo pääsivät molemmat etsimään yhden järvenranta pöheikköön piiloutuneen maalimiehen ja molemmat suoriutuivat tehtävästään oikein hyvin :))


Lauantai aamuna pakkasta oli edelleen n. parikymmentä astetta, mutta onneksi se ei meitä haitannut. Ajelimme nimittäin Kankaanpäähän treenailemaan paikalliselle paloasemalle :) Henkilökunta oli rentoa ja mukavaa ja saimmekin opasteltun paloasemakierroksen lisäksi kuulla paljon myös palomiesten työstä. Koirien häkeillekin löytyi tilaa paloaseman hallista, joten kylmästä ei kenenkään tarvinnut kärsiä :))Viljo vauhdissa :)Hmm. Tänne tulee jostain hajua!!Viljo pöydällä :-/Haju on. Mutta mistä ihmeestä se tulee??Olisiko se tässä komerossa?Loppuposeeraus paloauton nokassa.Toivon vuoro. Toivohan ei treeniryhmämme normaalisti kuulu, mutta tänä viikonloppuna sekin pääsi hieman verestämään vanhoja muistoja :)Haisee, haisee! Toivo tutkimassa palomiesten työvaatelokeroita.Tämä piilo oli aivan käsittämättömän vaikea kaikille koirille. Huomaatteko muuten missä maalimies on?  :) Toivokin pisti päänsä useamman kerran maalimiehen jalkojen edessä oleviin saappaisiin, mutta ei siltikään havainnut maalimiestä :))Missä ihmeessä se voi olla?Löytyisikö tästä lokerosta??Toivo poseeraa :)


Sunnuntaina pakkanen oli lauhtunut sen verran, että päästiin metsään :) Lunta oli kiitettävästi ja hangessa kahlatessa tuli HIKI!! Toivo pääsi mukaan aluetta tallaamaan ja piiloja katsomaan :)Treenipaikkana meillä oli sorakuoppa, jossa oli kaikennäköisiä armeijan harjoituksissaan käyttämiä rakennelmia.Toivo-setä kiitää hangessaMitä nyt tehdään?Jii-haa!!Viljo odottaa lähtölupaa.Vauhti-Viljo
Toivon vuoro.Jossain täällä se on.Maalimies on paikannettu :)Palkkaa odotellessa :)Vihdoinkin!! Tippuukohan se tuolta tornista, jos oikein kovasti kiskon?
Ihanaa!!Treenit ohi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti