sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Lisää rakennusetsintää


Perjantaina sir William pääsi jälleen harjoittelemaan rakennusetsintää. Treenailimme Härmälässä isossa nelikerroksisessa tyhjillään olevassa rakennuksessa. Kellarikerroksessa oli pukuhuoneita ja sosiaalitiloja, ykköskerroksessa avaraa hallitilaa ja ylemmissä kerroksissa lähinnä toimistohuoneita. Rakennuksen valtavan koon takia päätimme käyttää ainoastaan kellarikerrosta ja toimistohuoneita täynnä olevaa kakkoskerrosta.


Viljo oli aivan villinä päästessään etsimään :) Sen jalat sutivat hurjasti liukkaalla lattialla, kun se yritti päästä täyttä vauhtia eteenpäin. Ensimmäinen maalimies löytyi miesten pukuhuoneesta :) Pukuhuoneessa oli vaikka kuinka monta metallista pukukaappiriviä, joten maalimiehen tarkan sijainnin paikantaminen ei ollut helppoa. Hienosti Viljo kuitenkin työsti hajua ja aukoi nenällään kaappeja, kunnes osui oikealle.


Toinen maalimies oli myös kellarikerroksessa. Tarkemmin sanottuna suihkussa suihkuverhon takana :) Tämä oli vaikea! Viljo ei millään voinut käsittää mistä haju tuli. Se haki vastakkaista seinää ja viereisen huoneen yhtä nurkkaa, mutta ohitti tehokkaasti jokakerta suihkuverhon. Se ei myöskään tajunnut, että suihkuverhosta voi päästä läpi, vaan kierteli ja kaarteli, kunnes lopulta onnistui tunkeutumaan yhden lasiseinän alta maalimiehen luokse :)


Kolmas maalimies oli kakkoskerroksessa seisomassa ikkunalaudalla verhon takana. Tämänkin maalimiehen löytäminen vaati työtä. Hienosti Viljo kyllä ymmärsi, että haju tulee hieman ylempää, mutta oikea ikkuna ei ihan heti löytynyt :)


Tosi kivat treenit! Viljo kyllä aivan selkeästi nauttii tämänkaltaisista haasteista :)) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti