keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Jälkeä ja tokon hinkkausta


Tiistaina Pinsiössä jäljestelemässä. Menikin ihan kivasti. Viljo veti voltin janalla, kun lähti kaasu pohjassa ja kompastui johonkin risuun.. Rämpi siitä sitten vain ylös ja jatkoi hienosti etenemistään :) Jäljen nappasi hyvin, lähti oikeaan suuntaan ja ajoi koko jäljen TOSI hyvin. Jossain vaiheessa myös palautti mulle tulitikun kokoisen kepin (oli hiukka liika kiire, eikä oikein malttanut tarkistaa mikä niistä kaikissa maassa olevista kepeistä olikaan se oikea:)). Toivo lähti mielenkiintoisesti.. Ajattelin pari kertaa, että nyt alkaa siksakata mutta korjasi kuitenkin aina linjansa :) Jäljen nosti hyvin ja huolellisesti myös tarkasteli suuntaa, mutta kuitenkin jostain kumman syystä takajälki? Lähtikin matkaan tosi päättäväisesti ja varmasti! Ihmeellistä!! Muita ongelmia ei ollut, ajoi hyvin ja nosti kaikki kepit :))


Tänään vesikoiraporukan kanssa Tullilla tokoilemassa. Tein molemmilla pojilla kahdessa erässä.


Viljo: • Tasamaanouto metallilla. Ihan ok. Lujempaakin kyllä pääsisi takaisin..

 • Luoksetulon loppupätkää. Namilla jokunen eteen istuminen. Oikein kivasti. Vähän malttamaton Viljo kyllä on ja meinaa herkästi lähteä hilluttelemaan heti namin syötyään...

 • Luoksetulon seisomisia. Tuntuu, että tämä on viimeinkin loksahtanut paikoilleen :) Olen palkannut nyt pienellä viiveellä (kehun kun pysähtyy ja muistutan vielä seisomisesta samalla kun kävelen Viljon luokse palkaamaan. Tämän jälkeen annan monasti seisoa vielä hetkisen ennenkuin vapautan). Ja kumma kyllä jostain syystä toimii ihan älyhyvin :)) Olen tehnyt sekä kiertoleikin yhteydessä että muussa yhteydessä ja stoppaa jokakerta tosi napakasti. Ihmeellistä!!

 • Merkkiä. Naksulla + pallolla. Singahtaa miljoonaa matkaan ja pysähtyy usein liian kauas merkistä. Lisäksi paikka on vähän turhan eläväinen.. Nytkin aluksi huonoja. Annoin korjata omatoimisesti ja pian Viljo alkoikin tarjoilemaan parempia suorituksia :)

 • Ruutua. Vähän samalla kaavalla kuin merkkiäkin. Pari toistoa suht läheltä ja lopussa jo kisaetäisyydeltä. Tänään jokaikinen kerrasta oikein :))


Tauon jälkeen toinen osuus kisamaisesti. Kisasuoritukseen olen nyt ehdollistamassa loppupalkkaa. • Seuraaminen. Kävi alussa aika kuumana.. Pomppi ja edisti. Loppua kohden petrasi.

 • Tunnari. Muistutin ennen lähetystä, mutta ampui siltikin matkaan miljoonaa. Nappasi ensimmäistä eteenosunutta :( Tämän jälkeen rauhoittui, haisteli hyvin ja palauttikin reippaasti.

 • Kaukot. Tosi hyvä asenne ja nopeat vaihdot!! Peruutti ehkä 20 cm.

 • Idari. Tosi hyvä!! Nopeat asennot ja seuraaminenkin ihan jees :)) Tämän jälkeen vapautin Viljon syömään :D


Kaikenkaikkiaan suoritus tuntui tosi hyvältä!! Nyt sir William oli just sellainen kuin haluaisinkin :) Innokas, yritteliäs ja ehkä vähän liiankin kuuma :D Jeeeeeeeee!!!! Olin TOSITOSITOSI tyytyväinen :)))))


Toivo: • Seuraamista ja käännöksiä pallopalkalla. Hyvin meni :)

 • Ruutu x 2. Ekalla kerralla jätti merkin vajaaksi mistä huomautus + uusinta. Ruutuunmenokin olisi voinut olla ekalla kertaa parempi. Kaarsi oikealle kohti Miinaa, joka teki kauempana ohjattua noutoa.. Uusinnalla luotisuoraan ruutuun.

 • Eteentuloja + sivullesiirtymisiä. Oikein hyvin :)


Tauon jälkeen Toivollekin pari liikettä kisamaisesti. • Seuraaminen. Tuntui että edisti, mutta näytti kuulemma hyvältä!? Varsin tasaista menoa ja ei kyllä enää tippaakaan paina!! Hitaassa kävelyssäkin KÄVELI :)))

 • Tunnari. Muistutin aika reilusti ennen lähetystä ja tästä johtuen(?) ei lähtenyt ekalla käskyllä!! Sitten kun lähti, niin teki aivan loistavan suorituksen :))

 • Kaukot. Tein vähän tyhmästi ja palkka oli suoraan takana, mistä johtuen hiukan jumitti. Tein kuitenkin kisamaisesti loppuun asti ja tämän jälkeen vielä lyhyen korjaussarjan lähempää. Nyt oikein hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti