maanantai 17. marraskuuta 2014

Aika rientää

Perjantaina tulee kuluneeksi neljä viikkoa Leen astutuksesta ja pikkuhiljaa varmaan pitäisi tiineydenmerkkien alkaa näkyä. Ultraan ei ainakaan näillä näkymin olla menossa. Mietitään sitten asiaa uudestaan, jos maha ei lähiviikkojen aikana tunnu ollenkaan alkavan kasvaa.

Ainakaan vielä en ole rajoittanut Leen elämää mitenkään. Ollaan lenkkeilty ja treenailtu aivan normaalisti, eikä kyllä Lee ole omaehtoisestikaan vauhtia hidastanut. Tänään vietin vapaapäivää ja käytiin koirien kanssa aamupäivästä testaamassa Procanis-hallin uutta mattoa. Varsin pehmeä ja muutenkin hyvänoloinen pohja, mutta palkkausta saa kyllä miettiä jatkossa tarkemmin. Jos lelut tippuvat maahan niihin tarttuu kumirouhetta ja ainakaan minä en sitä kovin mielelläni koirilleni syöttäisi..

Pitkästä aikaa tuli otettua kamerakin mukaan ja kuvasin pienen pätkän Leen ja Metkun treeniä. Lee lähinnä vain puuhastelee tällä hetkellä. En jaksa kovin vakavasti hinkuttaa sen kanssa mitään paremmaksi kun edessä on kuitenkin toivottavasti useamman kuukauden totaalitauko. Jos sitten mammaloman jälkeen hioisi liikkeet evl kuntoon :) Metkun kanssa työnalla ovat olleet edelleen ne meidän ikuisuusongelmat seuraaminen ja sivulletulot. Hemmetinmoisesta hinkutuksesta huolimatta ainakaan videota katsellessa en huomaa yhtikäs mitään edistymistä kummassakaan.. Masentavaa. No, ehkä seuraamisessa Metkun päänasento on ryhdikkäämpi, mutta kaikki varsinaiset ongelmat ovat kyllä ennallaan. Katsokaa vaikka itse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti