torstai 9. tammikuuta 2014

Täydelliset kaukot

Olenko kertonut, että rakastan pentujen kanssa treenaamista? On huima tunne kuinka palkitsevaa treenaaminen voikaan olla ja kuinka nopeasti tuollainen pieni koirantaimi voikaan edistyä.

Yksi lempiliikkeistäni on kaukokäskyt. Liike joka vaatii paljon työtä, huolellista suunnittelua ja hurjasti pientä hiomista. Eli kaikinpuolin täydellinen liike siis minunkaltaiselleni laiskalle treenikentälle raahautujalle! Olohuonetta pidemmälle ei juurikaan tarvitse vaivautua :D

Minulla on ollut jo pidempään kristallinkirkkaana mielessäni kuva täydellisistä kaukoista. Tiedän täsmälleen miltä haluan minkäkin vaihdon näyttävän. Ainoa mikä on uupunut on suunnitelma siitä kuinka tulen tavoitteeseeni pääsemään. Olen miettinyt ja miettinyt pääni puhki kuinka saan tietyt jutut toimimaan. Aion pitäytyä edelleen takajalat paikallaan tekniikassa, mutta suunnittelin etten kuitenkaan varsinaisesti ota kriteeriksi takajalkojen liikkumattomuutta (toivon saavani sen ikäänkuin kaupanpäällisenä:). Sen sijaan aion panostaa painonsiirtoon, asentojen puhtauteen ja sujuvuuteen sekä ergonomiaan (lähtöasento on aina sellainen, että koira pystyy mahdollisimman vaivattomasti siirymään asennosta toiseen).

Tein muutamia kokeiluja Cassin kanssa (m-i, s-m) ja alku ainakin vaikutti lupaavalta :) Katsotaan kuinka lähtee jatkossa sujumaan ja pitääkö treenisuunnitelmaan tehdä muutoksia.
- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti