maanantai 27. tammikuuta 2014

Mopot keulii..

Pitkästä aikaa sain raahauduttua hallille.

Metku teki kisamaisen kokonaisuuden (ohjattu, zeta, seuruu, ruutu ja suora luoksetulo). En antanut juurikaan riekkua lelun kanssa ennen aloitusta, joten vire oli turhan korkea.. Ohjattu, ruutu ja luoksetulo olivat tosi hyviä (paitsi että ohjatun palautuksessa törmäsi..). Zeta ja seuraaminen kärsivät eniten :-/ Zetassa kaikki asennot oikein ja hyvin pysyi asennoissa, mutta seuruussa painoi, puski ja poikitti. Voi, voi, voi! Ei kestä yhtään taukoa tämä liike ja muutenkin on tarkkaa että saa mielentilan oikeanlaiseksi :( Hinkutin loppuun vielä korjaussarjaa (sitä seuraamista lähinnä..) ja kauan sai kyllä vääntää ennen kuin alkoi tasaantumaan.

Lee teki saman setin, mutta palkkaisin joka liikkeen jälkeen. Ohjattu oli täydellinen <3 Ruudun uusin kertaalleen Leen lähtiessä pinkomaan merkiltä ihan omin luvin..

Toivo tempaisi myös kisamaisen setin ja Cass pääsi hieman höntsäilemään. Cass on nostanut viime aikoina aikalailla virettä ja pian se taitaa olla yhtä hullu kuin kaikki muutkin.. Höh! Olisin niin paljon mieluummin työstänyt sitä ainakin tämän pentuajan kaikessa rauhassa ja hinkuttanut mieluummin teknistä osaamista täydelliseksi! Kuvasin osan Cassin treenistä kännykällä ja laitan tännekin ihan lyhyen videopätkän (pari kiertoa ja merkki). Ei ehkä näytä kummoiselta, mutta edistystä viime kertaiseen hallitreeniin on huimasti :) Silloin Cass mm. pinkoi 10m merkistä ohi ja kun palkkaa ei jostain-kumman-syystä kuulunut kiihdytti takaisinpäin ja lennätti merkin etujaloillaan taivaan tuuliin. Kun tämäkään ei tuottanut haluttua lopputulosta Cass lähti kiihdyttämään takaisin luokseni, heittäytyi matkalla vielä maahan ja haukkua räksytti :-O


YouTube Video


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti