torstai 28. lokakuuta 2010

Tehoaamu


Aamulla oli sen verran kurkku kipeä, etten viitsinyt lähteä jumpalle. Menin sen sijaan kolmeksi ja puoleksi tunniksi metsään ;o)


Janoja. Toivolle kolme ja Viljolle kaksi. Halusin vahvistaa suoraan etenemistä ja jätinkin palkan jäljen ja janan leikkauskohtaan. Sujui ihan ok. Toivolla uusin ekan janan (lähti vinoon) ja Viljonkin kanssa oli pientä säätöä. En ole piiiitkään aikaan tehnytkään tämän tyyppisiä harjoituksia :) Suoraan eteneminen kyllä tällä tapaa vahvistuu, mutta kun omistaa jo valmiiksi aikas vauhdikkaita ja innokkaista koiria, niin vauhtia ja intoa voi tulla myös liikaa..


Esineet. 4 kpl, huonosti tallatussa ruudussa. Toivon esineruutu on kyllä tällä hetkellä hyvällä mallilla (sääli vaan kun ei ole kisoja lähiaikana tiedossa:(). Eihän Toivo nyt tietenkään ihan sinne mene minne lähetetään, mutta on muuten varsin hyvä ja tehokas :)) Tänään nousi 4 esinettä parissa minuutissa. Viljo puolestaan.. Voi, voi :( Juoksee ihan liikaa ja kulkee nenä maassa. Ehkä varttiin selvitti sir William saman tehtävän..


Metkulle kolme esinettä. Yksi valmis ja kaksi vietiin sitten yhdessä (yksi kerrallaan tietysti vielä:). Metku oli loistava!! Ei käytä kyllä tippaakaan silmiään, jaksaa etsiä ja palauttaa esineet salamana :)) Hyvähyvä!!


Jäljet. Toivolle ja Viljolle ehkä 300-400m mittaiset minijäljet, yhdellä esineellä. Vaikeutta jäljestykseen toi tällä kertaa tieosuus (jälki siis kulki tietä pitkin suurinpiirtein 50m). Toivo oli ihan hyvä. Vähän pyöri ja varmisteli tieosuudelle tultaessa, ennenkuin hoksasi mihin jälki jatkuu. Viljolla oli selkeästi enemmän vaikeuksia ja se yrittikin vähän väliä singahtaa takaisin metsään. No, lisää treeniä vaan, niin siitä se paranee :))


Metkulle tein myös pienen jäljenpätkän (Metkun toinen metsäjälki:). Pituutta vajaat 50m, matkan varrella jokunen lihapullanmuru ja jäljen päässä kissanruokapurkki. Metkusta voisi tulla kyllä myös aika hyvä jälkikoira.. :) Se keskittyy loistavasti, on tosi motivoitunut ja jopa syö nameja matkan varrelta :-O Aika samantyyppinen kuin Toivo oli pikkupentuna :D


Treenien päälle vielä pitkähkö metsälenkki. Tehokas aamupäivä :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti