torstai 21. lokakuuta 2010

Keskiviikko


Kimppatokoilut Tullilla. Mukana menossa tällä kertaa Toivo ja Viljo.


Toivo:  • Seuraaminen. Yritän jälleen kerran hillitä edistämistä sillä vanhalla ja joskus Toivolle hyväksi havaitulla kikalla (pallo kädessä ja palkkaan taaksepäin). Lisäksi kokeilin jälleen muistutella mieliin sitä vasemman jalan seuraamista. Työtä kyllä riittää :(

  • Ruutu. Palkkasin ensimmäisen merkille menon, missä Toivo jäi aavistuksen vinoon. Uusinnalla tarjosi sitten sitä samaa vinoa kohtaa.. Yllättävää :( Ruutuun hyvin!!

  • Ohjattu. Olin ilkeä ja tein vaikeita harjoituksia (haettava kapula keskellä pudonneita lehtiä, kapula osittain piilossa treenilaatikon takana, jne.). Hankalaa kyllä oli :( Jos Toivo ei merkiltä kääntyessään sadasosasekunnissa bongaa oikeaa kapulaa se kääntyy välittömästi keskelle :(( En antanut tällä kertaa korjausmahdollisuuksia, vaan kielsin ja palautin merkille heti kun kääntyi kohti keskimmäistä. Vaati suurinpiirtein sata toistoa, ennenkuin Toivo edes hieman alkoi ajatella... Jaa-a. Saapa nähdä tuottaako tämä treenitapa tulosta? Toivolla kun on aika lyhyt muisti tämäntyyppisten korjausten suhteen...Viljo:  • Seuraaminen. Paikka ihan ok, mutta painaa ja pompahtelee. Huomauttelin näistä ja ehkä aavistuksen petrasi?

  • Luoksetulo. Aluksi suora ja sitten hinkattiin tovi stoppeja. Eka stoppi kelvollinen, mutta ei mikään huippu. Lyhensin tämän jälkeen välimatkaa ja senjälkeen sir Willam tekikin loistavia lukkojarrutuksia. JEE!!

  • Tasamaanouto. Tämä oli hyvä!! Meni lujaa, kääntyi vikkelästi takaisin ja tuli vieläpä hyvää vauhtia takaisinkin päin :)

  • Kaukot. Nämäkin superhyvät :) Asennonvaihdot tosi nopeat ja tekniikkakin on ihan jees :))

  • Ruutu. Päätin ankaran pohdinnan jälkeen kokeilla pitkästä aikaa kosketusalustaa. Tehtiin useita toistoja siten että välillä ruudussa oli lätkä ja välillä ei. Näytti varsin lupaavalta :)) Viljo muisti pitkästä tauosta huolimatta lätkän hyvin (olen joskus vuosia sitten treenaillut ruutua lätkän kanssa, mutta silloin sen käytöstä aiheutui joitain ongelmia (en kylläkään muista mitä:) ja päädyin vaihtamaan treenitapaa). No, nyt jokatapauksessa tuntuisi toimivan loistavasti!!! Hienoa :))


Tokoilujen jälkeen tehtiin porukalla vielä pikku metsälenkki ennen pimeän tuloa :) Mukavaa oli!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti