perjantai 29. lokakuuta 2010

Taas metsässä


Talven lähestymisen huomaa siitä, että Anne treenaa metsälajeja :P Tänäänkin siis metsässä jäljestämässä ja ruutuilemassa.


Jäljet:


Tein aika samantyyppiset jäljet kuin torstainakin. Pituutta aavistuksen enemmän ja tiepätkiä peräti kaksi (ensimmäisessä en ylittänyt tietä vaan kävelin oikeaa laitaa ja toisessa ylitin tien ja jatkoin vasenta laitaa). Vanhentaa en ehtinyt/jaksanut kovinkaan kauaa, joten melko tuoreena ajettiin :)


Toivo oli niiiiin pätevä <3 Nyt ei mitään turhia pyörimisiä tai tarkasteluja. Ajoi tarkasti ja rauhallisesti kuin juna :) Hienoa!!


Viljo ei ollut ihan yhtä pätevä. Huomattavasti parempi sekin oli kuin torstaina, mutta se ei selkeästikään jaksa keskittyä vaikeissa kohdissa yhtä intensiivisesti kuin Toivo. Se ajaa pätkän hyvin -> väsyy -> nostaa päänsä ja ryntää. Pitää varmaan tehdä sen kanssa jonkin sortin täsmätreeniä :)


Metkullekin samatyyppinen jälki kuin torstaina. Ei ollut pikkukoirakaan aivan yhtä pätevä kuin eilen. Vauhtia oli tänään enemmän ja parissa kohtaa Metku yritti juosten selvittää homman. En kuitenkaan päästänyt :D


Esineet:


Sama ruutu kuin eilenkin. Nyt olin vaan vieläkin laiskempi enkä jaksanut kävellä kuin reunat.. Esineitä kolme kappaletta.


Toivo oli tässäkin super <3 Kolme lähetystä ja kolme esinettä pikapikaa mulla. Toisen esineen mukana sain tuliaisina myös vähintään puoli kiloa sammalta :D


Viljo petrasi esineruudussakin :) No-joo. Juoksi edelleen liikaa ja tuli ainakin pari kertaa tyhjänä takaisin, mutta jokatapauksessa huomattavasti parempi suoritus kuin eilen!! 


Metkulle myös kolme esinettä. Hyvin löytyivät ja palautuivat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti