lauantai 13. maaliskuuta 2010

Porvoossa


Super-Toivo oli tänään mukana Porvoon karsinnoissa. Pisteiden puolesta (274,5p) kuuluttiin jälleen kerran siihen keskikastiin, mutta pisteethän nyt on vaan pisteitä :) Virheiden puolesta saatiin varmasti aivan oikeudenmukaiset pisteet, mutta ehkä ne eivät kuitenkaan aivan kaikkea meidän suorituksesta kerro. Toivo oli mielestäni superhieno ja teki niin hyvin kuin vain osaa <3 


Paikalla istuminen 9. Oli pari kertaa katsonut taakseen.


Paikalla makuu 9. Piste pois nuuskimisesta.


Hyppynouto 8. Toivo haukkasi kapulan mukana varmaan puoli kiloa maneesin pohjaa.. Luovutuksessa piti suuta auki ja kapula valui takahampaisiin, kun suu oli niin täynnä sontaa :( Luovutuskin varmaan liian tiivis ja perusasento vino.


Kaukot 10. I-S vaihto vähän jähmeä, eikä siirtänyt kunnolla toista etujalkaa. I-M vaihto epätavallisen hidas.


Tunnari 8. Tuntui hieman ylivireiseltä ja lähti matkaan vingahduksen kera. Kapuloilla pientä säätöä ja Toivo  hetken aikaa myös  harkitsi ottavansa oman vasemmalla puolella olevan kapulan!? Palautuksessa puri kiinni kapulaan.


Ruutu 9,5. Hyvä merkki, hyvä ruutu. Puoli pojoa pois sivulletulosta.


Idari 8. Kaikki asennot oikein ja tuntuivat vielä suht hyviltäkin :) Pistevähennykset varmaan etupäässä seuraamisesta..


Ohjattu nouto 8. Vasen puoli. Toivo ei katsonut ollenkaan kapuloiden vientiä, joten vähän arvelutti mihin lähtee (ruudun molemmin puolin lähellä hallin seinustaa oli oranssit kartiot, joille osa koirista harhautui). Hyvä merkki, hyvä nouto. Pisteitä pois todennäköisesti voimakkaasta kapulanotosta + taas kerran siitä luovutuksesta..


Seuraaminen 6,5. Vähän tylsä kaavio. Pitkää suoraa ja varsinkin hidas kävely tuntui kestävän ikuisuuden. Toivo oli hieman ylivireinen ja alkusuoralla painoi. Hidas kävely tuntui itsestä aika ok:lta. Juoksu suht tasaista, mutta edisti.


Luoksetulo 9. Hyvä vauhti ja suht hyvät stopit. Piste pois varmaan liian tiiviistä eteentulosta.


Kaikenkaikkiaan oikein hyvä suoritus. JEEE!! Ei taaskaan yhtään nollaa :)) Toivo oli ehkä vähän turhankin innokas (onneksi kuitenkin hillitympi kuin Tampereella:P). Isoimmat pistemenetykset taas kerran luovutuksista, eteenistumisista ja sivulletuloista ja *huokaus* seuraamisesta. Tuomarin loppukommentit meistä: "Sulla on aivan kertakaikkisen loistava koira, kunhan se vain oppisi seuraamaan". No-joo, ei kyllä taida oppia ;o)


Kisan kolmen kärki: 1.Christa & VIP, 2. Jessica & Katla ja 3. Kati & Into (Intosta tuli samalla myös TVA:). Jättionnittelut!!!!


Kiitokset myös matkaseurasta Katjalle ja Katille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti