torstai 11. maaliskuuta 2010

Äh


 Varmaan miljoonat treenit jääneet päivittämättä. Ei vaan yksinkertaisesti ehdi :(


Toivon kanssa on painittu sen hemmetin idarin parissa. Ei osaa istua Toivo-setä ei :(( Yksissä treeneissä paloi jo ihan totaalisesti hermokin (ei kovinkaan fiksua..). Tein varmaan tsiljoona yritystä hyvällä ja vähän vähemmän hyvällä, eikä mitään vaikutusta :( Välillä Toivo jopa kävi käskyn jälkeen nopeasti istumassa ja ponkaisi samantien sieltä seisomaan... Ei hyvää päivää. Miten ihmeessä tää voi olla niin vaikeeta!!! No, onneks Toivo ei ole kovinkaan herkkis ja vaikka välillä ohjaajalta nouseekin savua korvista niin se ei Toivo-setää pitkäksi aikaa lannista :)


Viljo on ollut HYVÄ!! Eilen tuli treenien jälkeen ensimmäistä kertaa sellainen tunne, että ehkä tästä voi vielä jotain tullakin :) Oikeastaan kaikki evl:n liikkeet ovat vähintäänkin kisakuntoisia (osa jopa tällä hetkellä erinomaisia:). Viljo on mielestäni kasvanut viimeaikoina myös henkisesti. Se ei ole enää niin ailahteleva, eikä myöskään niin herkkis kuin nuorempana. Se kestää yllättävänkin hyvin korjaamista + huomauttamista ja viretilakin pysyy aina hyvänä (lue: järkyn korkeana:P)


Viikonloppuna olisi taas ohjelmassa kisaamista :)) Kyseessä tällä kertaa Porvoon karsinnat, jossa starttaamme Toivon kanssa numerolla 18.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti