maanantai 22. maaliskuuta 2010

I-pentupäivä


La aamuna ajelin Keravalle kuokkimaan I-pentujen pentupäivään (I-pennut ovat Toivon lapsenlapsia:). Paikalle oli saapunut neljä pentusta: Puuma, Riski, Luu ja Lalli. Lisäksi paikalla oli Mari sekä pentujen emä Rimma, kummitäti Heidi ja Fani, Sirke ja Tuuri sekä Luun ja Lallin omistajat  Anu ja Taina.


Pennut olivat aivan ihania (järkky pentukuume iski taas:). Niiiiin käsittämättömän taitavia, vauhdikkaita, intensiivisiä, työskentelyhaluisia, jne, jne. Voih! Yksinkertaisesti super-ihkuja <3 Tässä Marin kuvaama virallinen pentupäivävideo. Käykääpä katsomassa :)


Treenasin pikkaisen myös omilla koirillani. Toivo teki pikkupätkän seuraamista ja parit kaukot. Viljo treenaili sitten hieman enemmän.


"Isoisä-Toivo ei ole ehkä ihan täysillä matkassa"... :P

Pentupäivästä löytyy paljon muitakin kuvia täältä. Kuvaajana Heidi K.


Viljon treeni:  • Hyppynouto agihypyllä ja vieraalla pikkumetskulla. Huono :( Toi kyllä, muttei mitenkään erityisen hyvin. Ote kapulasta löysä ja kilinääkin kuului. Plääh :( Uusinnalla parempi. 

  • Ruutu. Tämä oli hyvä!! Bat-hallin matto on varsin kirjava ja ajattelin, ettei Viljo ikimaailmassa löydä ruutua. Mutta pyh. Ei mitään ongelmaa! Kokeilin vielä uudestaankin (josko eka kerta olisi ollut vahinko:) ja yhtä hyvin meni sekin.

  • Seuraaminen. Viljo oli aloituksissa sellainen ärsyttävän puolittain mukana oleva. Jouduin huomauttamaan joka kerta ennen aloitusta, sillä Viljo ei tullut itsenäisesti sivulle vaan oli tekemässä jotain ihan muuta (ruutua todennäköisesti..). Seuraaminen sitä samaa tasoa kuin aina ennenkin :)

  • Merkkiä pallonheiton kera. Hyvin!! Joka kerta nopea merkillemeno ja hyvä paikka.

  • Edestä sivulle siirtymisiä. Huonoja :( Ei keskittynyt kunnolla tässäkään ja sitten kun kyllästyin ja huomautin, niin vähän ehkä jämähti. Plääh :(


Tokottelujen jälkeen käytiin vielä Mäkkärissä syömässä ja sen jälkeen muut jatkoivat Keravan Prismaan treenailemaan. Minä sen sijaan lähdin kotiin :D


Kiitos kaikille seurasta! Kivaa oli!!!Samikset :) Puuma, Rimma ja Toivo"Yhteiskuvan ottaminen on helppoa" ;o) Lalli, Puuma, Riski ja Luu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti