keskiviikko 31. joulukuuta 2008

tokoLa aamun hallitreeneissä Toivo pääsi tekemään koko evl:n :) Palkkailin kylläkin välissä.

Seuraaminen. Suht ok. Vähän ehkä taas liian edessä..
Idari. Tämäkin suht hyvä. Napakat ja varmat pysähdykset :)
Luoksetulo. Hyvät pysähdykset! Viimeisen osion olisi voinut tulla lujempaa (tosin matkaa oli ehkä 2m:)
Ruutu. Merkille meno tosi hyvä! Ruudussa jäi hieman liian eteen (tämä johtui ruudun takana putkessa kyttäävästä Sirusta:). Otin uudestaan ja nyt parempi. Sitten vielä loppuosaa + käskyjen huutelua. Hyvin malttoi ja palkkasinkin suoraan ruutuun.
Ohjattu. Merkki jälleen hyvä! Tarkoituksena oli haetuttaa vasen, mutta lähtikin ohjauksesta huolimatta oikealle.. Yritin pysäyttää, mutta ei joko kuullut pysäytyskäskyä (hallissa oli juuri sillä hetkellä aika meteli) tai sitten ei vaan välittänyt. Tätä sitten hinkattiinkin.. Laitoin jopa kapulat merkin kanssa samaan linjaan, mutta siltikin vasemmalle käännös huono :( Yritti vaan jatkuvasti kääntyä liian jyrkästi :(( Pitää pohtia..
Hyppynouto Sirun häiriköidessä :) Ihan ok nouto, vaikka Siru melkein ennättikin napata kapulan Toivon nenän edestä.  Uusinnalla  oikein hyvä :)
Tunnari lyhyeltä matkalta ja menin itse kapuloiden lähelle vahtimaan. Siltikin turhan hätäistä työskentelyä :( Otin useamman toiston, jolloin rauhoittui hiukan. Lopuksi vielä yksi hieman enemmän kisamainen. Lennätti etujaloillaan kapuloita syöksyessään kasalle, mutta itse nenätyö hyvää.
Kaukot takapalkalla. Jumitti ja jätti asentoja vajaaksi :( Siirryin lähemmäs, jolloin ok. Ilmeisesti takapalkka ei toimi pitkältä matkalta!?

Viljo aloitti ruudulla. Olen tehnyt ruutua viime aikoina lelulla, sillä lätkän kanssa sinkoaa ihmeellisesti sivulle. Nyt tein useamman toiston siten, että välillä ruudussa oli lelu ja välillä ei. Kaikki hyviä :)
Tämän jälkeen vauhtiluoksetuloja putken kautta :)
Sitten seisomisia, jotka h-u-o-n-o-j-a. En tiedä johtuuko alustasta vai mistä, mutta ei yhtään sellaista kuin haluaisin :(((
Noutoja. Aluksi pari vauhtinoutoa ja sen jälkeen läheltä kapulan tuomisia. Nämä hyvin :)
Hyppy. Nyt annoin tarjota ja palkkailin vain onnistuneet suoritukset. Meni hyvin ja hyppäsi tosi varmanoloisesti :)
Seuraaminen oli pitkästä aikaa hyvän tuntuista :) Ei pomppinut oikeastaan yhtään, eikä myöskään ylityöskennelyt. Seurauttelinkin sitten aikalailla, kun kerrankin meni hyvin :P

Tokoilun lisäksi ennätin ottaa Viljon kanssa myös pikkuriikkisen agilityä.

Rengasta tehtiin naksulla ja alkuhankaluuksien jälkeen se onnistuikin suht hyvin (aluksi Viljo yritti tunkeutua ihan mistä sattuu:)
Puomin alastuloa otettiin myös. Tässä tavoitteena 2on2off-asento ja opetuskeinona hihna+nami.
Hallilla oli myös verkotetut kepit, joten kokeilin tietysti niitäkin :) Aluksi Viljo yritti hyppiä verkkojen yli ja keskeltä pois ja kun estin, niin meni vähän epävarmaksi. Laitoin kuitenkin tekemään ja hetkellisen hidastelun jälkeen Viljon vauhti palautui ennalleen :) Lopulta pujotteli jo itsenäisesti ja reipasta tahtia kohti keppien toisessa päässä odottavaa lelua :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti