sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Joulunajan puuhailut
Toivo on rasittava. Se on ollut nyt viikonverran totaalilevossa ja on kyllä ihan kahjo. Olen pitänyt sitä aina suht rauhallisena ja vaivattomana koirana, mutta ilmeisesti se on sitä vain kunnolla aktivoituna ja lenkitettynä.. Se aloitti mm. Joulunvieton syömällä joulukinkun.. Toivo, joka ei ole koskaan tehnyt yhtään mitään kiellettyä!! Sisällä se tyrkyttää lelujaan kokoajan (no tää on kyllä ihan normaalia:) ja myös yrittää leikkiä muitten koirien kanssa (tää ei ole normaalia, sillä Toivo ei yleensä leiki kenenkään kanssa). Ulkona sitä on ihan järkkyä viedä, sillä se sinkoilee ja poukkoilee hihnassa ihan miten sattuu. Se on vielä niin pirun vahvakin, joten yritä nyt siinä sitten sitä hillitä..

Ihan pelkästään syömisen ja löhöilyn merkeissä ei ole Joulunaikaa vietetty, vaan treenaamassakin on tullut käytyä :) Perjantaina piipahdettiin Viljon kanssa Mutalassa ja lauantaina käväisin Nokian hallilla. Tänään treenailtiin isommalla porukalla Tesomalla hienossa talvisäässä :)

Tässä hieman yhteenvetoa tämänpäivän treeneistä:
Viljo aloitti pentuluoksetulolla :) Tämän jälkeen otin jokusen ihan tavallisen luoksetulon suht läheltä. Aika ok, vaikka edelleenkään en ole täysin tyytyväinen vauhtiin. Sitten pari noutoa. Eka melko hyvä. Toisessa palautus hidas ja löysä :( Plääh! Mua ärsyttää jo valmiiks ottaa koko noutoa, kun se ei ole yhtään sellaista kuin haluaisin.

Ruutu. Merkillemeno hyvä. Ruutua ei bongannut heti, vaan lähti kiitämään miljoonaa vinoon. Korjasi kuitenkin linjansa välittömästi kun havaitsi ruudun :) Uusinnalla loistava. Luoksetulon pysähdyksiä tehtiin myös Katin toimiessa avustajana. Stopit hyviä, mutta alkaa tässäkin jo ennakoimaan ja himmailemaan vauhtia :( Ei hyvä. Kaukoja otin hihnassa. Aluksi läheltä niin että hihna oli mulla ja sitten kauempaa Katin pidellessä hihnaa ja estäessä Viljon pakittamisen. Nämä yllättävänkin hyviä :) Ei juurikaan edes yrittänyt pakittaa ja suurin osa asennonvaihdoista nopeita ja hienoja. Keskittyminen voisi kyllä edelleenkin olla parempaa... Vilkuilee vieläkin välilllä muualle, mistä en yhtään pidä.

Seuraaminen
oli tänään Viljoksi hyvää :) Annoin heti alkuun pari pakotetta hihnalla, kun meinasi lähteä keulimaan. Tämän jälkeen meno näyttikin jo ihan seuraamiselta :)) Lopuksi vielä pari seisomista takapalkalla. Ensimmäinen kävelystä ja toinen juoksusta. Molemmat oikein hienoja :))

Ihan ok treenit, vaikka oma tokofiilis onkin aika nollassa. Ärsyttää jo valmiiks tietyt ongelmat, eikä muutenkaan oikein kiinnosta koko toko tällä hetkellä.. Äh, mä haluun liitämään tai tekemään jotain muuta kivaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti