maanantai 1. joulukuuta 2008

hallitokoiluaAikalailla levon kannalta on otettu viimeviikot. Treenattu ei olla, eikä pahemmin lenkkeiltykään. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin ihan hyvältä, eikä kumpikaan pojista enää onnu :))

Lauantaina uskaltauduin ottamaan pienet tokotreenitkin lämpimässä hallissa :) Molemmat pojat olivat aika innoissaan ja virtaa täynnä, joten menokin oli sitten sen mukaista..

Aloitin molempien kanssa seuraamisilla (mitkä myös videoitiin). Katselin pätkiä jälkeenpäin kotona ja voi pojat, kuinka paljon kaikkea ylimääräistä molemmat ennättävät tehdä.. Pitää katsoa josko jossain vaiheessa kehtaisi laittaa jotain treenipätkää tännekin näytille :)

Toivo teki lisäksi luoksetuloja läheltä. Otin sekä stoppeja että eteentuloja. Kaikki stopit loistavia, mutta eteentuloissa törmäili iloisesti lyhyestä matkasta huolimatta.. Pitäis jaksaa taas viilata tätäkin. Hyppynoudon tein parikertaa upouudella hurrilla :) Tosi hienosti. Lopuksi vielä kaukoja, missä näkyi ehkä kaikkein eniten treenitauko. Liikaa intoa ja ylityöskenteli kaikki vaihdot. Kokeilin pidentää välimatkaa, jolloin yleensä on hiukan jähmeämpi ja tekee paremmin, mutta eipä auttanut. No, tästä en kauheasti jaksa stressiä ottaa, sillä paranee varmasti kun taas päästään enemmän treenailemaan :))

Viljo kokeili myös hyppynoutoa hurrilla. Ensimmäinen yritys aika huono. Haki kyllä hienosti, mutta sivulla istuessaan piti huonosti ja näin ollen kapula kilisi suussa. Huomautin tästä ja uusinnalla ote hyvä :)) Viljosta metallikapula on edelleen aika ällöttävä, mutta onneksi sitä ei enää juurikaan työskentelystä huomaa. Metskuviritelmien jälkeen Viljokin teki luoksetuloja läheltä. Tässä on tapahtunut huimaa kehitystä ja vihdoinkin Viljolla alkaa olla sellainen asenne kuin haluan :)) Osa luoksetuloista oli jo suorastaan sairaannopeita :)) Palkkasin paljon ja pidettiin hauskaa.
Merkillemenoja Viljo teki namipalkalla ja sen jälkeen singahti yhden kerran ruutuun hakemaan lelun. Lujaa meni :) Lopuksi vielä kaukoja läheltä ja kyllä nämäkin vain pikkuhiljaa edistyvät.

Varsin mukavat treenit kaikenkaikkiaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti