sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Tesomalla
Lauantai-iltana tokoiltiin pienellä, mutta tehokkaalla porukalla Tesomalla.

Viljo aloitti oman osuutensa luoksetuloilla. Tämä #€%&#liike on junnannut paikoillaan jo jonkin aikaa :( Viljo-pirulainen ei edelleenkään pysy, vaan yrittää heti tilaisuuden tullen varastaa. Tein nyt hämykääntymisiä, odotutin ennen käskyä ja jos Viljo lähti tulemaan omia aikojaan, niin käskin vain uudestaan istumaan. Aluksi Viljo singahti matkaan jokaikinen kerta kun aloin kääntymään, mutta loppua kohden maltti parani ja sain mukaan jo pientä viivettäkin :)
Vauhtinoutoja. Luovutin jo sen kapulan takakautta ottamisen kanssa, kun siinäkään tyyli ei ollut oikeastaan yhtään siistimpi.. Nyt olen tehnyt jokusen kerran ihan "vauva"harjoituksia. Eli heitän kapulan ja heti kun Viljo lähtee hakemaan, niin juoksen karkuun. Tämä on yllätten toiminut ja nyt Viljolla on sen verran kiire takaisin, ettei se ehdi lennättelemään kapulaa :) Katsellaan kuinka jatkossa..
Ruudusta olen jättänyt lelun pois ja laittanut tilalle jälleen lätkän. Olen tehnyt paikanhakuja eri suunnista ja eri etäisyyksiltä. Tämä on mennyt tosi hyvin :) Viljo hakeutuu jo varsin mallikkaasti haluamaani kohtaan, eikä vauhtikaan ole oleellisesti kärsinyt. Ehkä ihan aavistuksen hitaampaa menee lätkälle kuin leluun, mutta Viljon tapauksessa tämäkin on vain hyvä asia :))
Tunnari. Otin aika läheltä ja vääriä kapuloita oli hirmuinen kasa. Ensimmäinen yritys hieman epäonnistui, sillä Viljo näki mihin laitoin oikean ja singahti miljoonaa kapuloilla. Eikä tosiaankaan haistellut, vaan nappasi vain vauhdista kapulan ja tuli takaisin. höh. Uusinnalla toimin sitten itse paremmin ja Viljokin joutui oikeasti etsimään :) Varsin hyvin Viljo kyllä jo tietää mitä sen kuuluu tehdä.  Silloin tällöin se saattaa satunnaisesti nostaa väärää, mutta pääsääntöisesti Viljo työskentelee hyvin ja maltilla.
Lopuksi vielä seuraamista. Hmm, mitähän tästä liikkeestä oikein sanoisi :) Silloin menee ihan ok, kun Viljo on hieman väsyneempi, eikä jaksa niin paljon pomppia. Olen edelleen ottanut ainoastaan piiiiiiitkää pätkää. Alku on yleensä aina huono, mutta mitä pidempään seurauttaa, niin sitä paremmalta alkaa näyttämään. Päätin myös, että siirrän kuitenkin Viljon seuraamispaikkaa hieman taaemmaksi.  Mitään kisasuunnitelmiahan mulla ei ole, joten jos tätä nyt ensi kevääseen/kesään asti hinkkaisi :P

Toivo aloitti osuutensa myös luoksetuloilla. Otin läheltä ja palkkasin jalkojen välistä heti kun Toivo oli tullut eteen istumaan. Meni oikein hyvin. Toivo suorastaan syöksyy oikealle paikalle palkkaa odottamaan :)) Otin yhden luoksetulon myös pitemmältä matkalta ja tämäkin hyvin.
Toivo kokeili myös samanlaisia vauhtinoutoja kuin Viljokin. Tämä tyyli ei kuitenkaan sovi Toivolle kauhean hyvin, sillä sille tulee liian kiire ja se alkaa sähläämään kapulan kanssa. Merkkiä ja ruutua tehtiin myös, eikä tässäkään mitään ihmeellistä. Nopeat ja varmat suoritukset :)
Kaukoissa otin aluksi sarjaa hieman lyhyemmältä matkalta ja lopuksi tein yhden istumaan nousun pitkältä matkalta. Kaikki loistavasti. Edestäpäin katsottuna olisi voinut tehdä s-i vaihdon paremmin (enemmän taaksepäin), mutta katsomo sanoi, että peruutti siinä vaihdossa jo nyt jonkin verran. Eli ihan ok kai?
Lopuksi tehtiin vielä tunnaria. Tämä on viimeaikoina sujunut aivan uskomattoman hyvin :) Toivo on jotenkin niin paljon levollisempi ja rauhallisempi. Nyt tein yhden toiston ihan läheltä ja yhden kisamatkalta. Molemmat hyvin. Toivo tekee tällä hetkellä pienenpienen lenkin kapuloiden takana, ennenkuin alkaa haistella (ilmeisesti rauhoittaa itseään?) ja sen jälkeen työskentelee HYVIN :) Toivottavasti tämä liike nyt vain pysyisi tälläisenä, eikä tulisi enää niitä ylikuumenemisongelmia.

Loppuun vielä muutama kuva Sirusta ja pallovainaasta. Siru selvästikin tarvitsisi uusia leluja...

Anna pallo, anna pallo, anna pallo,...


Paikoillenne, valmiit,..


HEP!!
Nam!


iiihana pallo <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti