torstai 3. lokakuuta 2019

Hinkkausta

Aamusta aikaisin hallille. Kuvasin tänäänkin joitain pätkiä. On tullut treenattua niin paljon yksin, että pakko saada kuvallista materiaalia jotta oikeasti näkee miltä mikäkin juttu näyttää. Laitan niistä joitain pätkiä tähän.

Voiton seuraamiseen olen suht tyytyväinen. Voitto pitää paikkansa aika hyvin ja askellus näyttää omaan makuuni tarpeeksi siistiltä. Tietysti viilattavaakin löytyy. Vaikka Voitto pitää paikkansa, niin sen pää elää ärsyttävästi ja käy välillä vasemman jalkani edessä. Ajattelin työstää sitä nyt jonkin aikaa käsiavulla, josko se siitä rauhoittuisi. Tein seuruutreenin lomaan myös jääviä. Asentojen otot ovat nopeat (noo, istuminen voisi olla nopeampi) ja äärimmäisen harvoin Voitto sekoittaa asentoja. Asennoissa pysymistä vaikeuttaa välillä se, että Voiton on pakko koko ajan nähdä minut. Silloin se saattaa hetkellisesti herpaantua ja käy kuten videon ensimmäisessä istumisessa.


Noudossa suurin haaste on Voiton hieman löysä ote. Kapula saattaa liikkua sen suussa varsinkin kun se pyörähtää perusasentoon. Videolla olevassa treenissä muistutan kunnon otteesta sivuttaisvedolla. Kapulassa on vain yksi laippa.


HTM. Olen työstänyt Voitolle oikeanpuolen seuruuta ja joitain seuraamispuolen/-paikan vaihtoon liittyviä temppuja. Mitään koreografiaa ja musiikkia meillä ei ole, enkä tiedä tuleekokaan koskaan. Näitä on kuitenkin hauska tehdä ja harjoitella.


Whipillä on työn alla seuraaminen. Tällä hetkellä yritän työstää paikkaa taaemmaksi. Jonkin verran se on jo siirtynytkin, eikä Whip enää pysty painamaan aivan entiseen malliin. Ehkä aavistuksen siistimmältäkin meno jo näyttää!? 🤪 Aikamoinen työmaa on silti yhä edessä...


Viime sunnuntaina starttasi Whipin juoksariprojekti ja muutama lyhyt treeni ollaan ehditty tekemään. Välillä olen käyttänyt palkkaukseen namiautomaattia ja välillä ihan vaan naksua ja heitettävää namia. Jonkinmoinen käry Whipillä ehkä jo aiheesta on ja nykyisellä vauhdilla osumatarkkuus on käytännössä katsoen 100%. Saa nähdä kuinka sitten käy kun vauhti alkaa kasvaa..


Epic ei ole edelleenkään mitään maata mullistavaa tehnyt. Leluilla on leikitty ja olen yrittänyt rakentaa sille vauhtinoutoa. Ei ole  helppoa. Luulen sen kyllä tietävän mitä sen pitäisi tehdä. On vaan niin hiton vaikeaa mennä sinne kapulalle asti, saati sitten ottaa se suuhun kun minä ja lelu ollaan toisessa suunnassa 😃 Olen treenannut sen kanssa jonkin verran myös erilaisten esineiden nostamista ja siinä ei ole mitään ongelmaa. Luovuttaa se ei toki niitä vielä osaa. Ehkä pitäisi sekin opettaa, niin homma voisi muuttua entistä selkeämmäksi 🤔 Viimeisellä videolla on sivulle tuloja ja seuraamista. Ne sentään sujuvat hyvin 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti