maanantai 5. lokakuuta 2020

maanantai

Aamusta kentälle. Tällä kertaa ei tarvinnut edes yksinään puuhastella, joten Voitto pääsi tekemään evl:n liikkeitä liikkuroituna. Meni aivan superhyvin ❤️ Meillä on aiemmin ollut isoja ongelmia monissa liikkeissä. Voitto on ollut tosi huono bongailemaan kauempana olevia kohteita, eteenmenon kanssa on takuttu urakalla ja luoksetulon stopit ovat olleet huonoja. Vaan eivätpä ole enää! 😊 Eteenmenoja olen työstänyt aika paljon kotipihassa lähettämällä Voittoa milloin mihinkin. Se on selvästi tuottanut tulosta, sillä kaarratus ja haahuilu jotka meillä aiemmin ovat olleet riesana, tuntuvat jääneen pois. Tänäänkin Voitto teki pari aivan luotisuoraa eteenmenoa hyvällä vauhdilla. Luoksetuloihin olen myös nykyään tosi tyytyväinen! Vauhti on hyvä ja Voitto pysähtyy napakasti. 

Koko treenissä ei oikeastaan montaakaan korjattavaa kohtaa ollut. Voitto teki juuri niin hyvin kuin se parhaimmillaan osaa 😘 
Tokoilujen jälkeen esineitä. Käytettiin käyttökoirien ruutua ja sijoitettiin sinne neljä esinettä. Kaksi taakse ja kaksi suht lähelle. Keli oli varsin ideaali (mukava pieni tuulenvire) ja kaikki koirat löysivätkin esineet nopeasti ja reagoivat hajuihin jo kaukaa. Omista koiristani ruudussa viilettivät Whip ja Epic. 

Aamun pienen tihkusateen jälkeen keli muuttui niin upeaksi, että jäin treenailujen jälkeen vaeltelemaan kankaille useammaksi tunniksi. Tähän mennessä kulunut syksy on kyllä tarjoillut parastaan ja aivan mahtavia ulkoilukelejä on riittänyt! Toivottavasti saadaan nauttia hienosta syksystä mahdollisimman pitkään. 
Kotimatkalla tuli pysähdyttyä vielä laitumella. Perjantain kisasta sisuuntuneena päätin laittaa mm. jaot tehotreeniin. Harjoittelin niitä jo eilen ja tänään sitten lisää jakopeliä Reiskan ja Cassin kanssa. Omat lampaani ovat hieman turhan helppoja jakaa.. Ne ovat myös tosi erilaisia kuin vaikka Someron kisalampaat ja ihan samoja juttuja en niiden kanssa valitettavasti pysty tekemään 😕 Omat lampaani väistävät enemmän ihmistä, enkä edes pääse aivan niiden iholle asti missään vaiheessa. Tein aluksi koko porukalla, mutta ne jakaantuivat niin helposti että pienensin porukan viiteen. Kaksi valkoista ja kolme tummaa. Näistä sitten erilleen aina kaksi tummaa. Hyvä treeni! Yritin itse järjestellä lampaita ja työstää samalla koirien liikkeitä ja flänkkejä paremmiksi. Sopivan raon auetessa tehtiin tietysti myös niitä varsinaisia jakoja ja annoin koirien työstää ja pitää erillään jaettuja eläimiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti