keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Sunnuntain liitelyt
Jukka oli suunnitellut kolme radanpätkää. Kaikki aika virtaavia ja meille haasteellisia. Toivo eteni radalla lujaa ja minä en :) Välistävetoja, takaaleikkauksia ja ansoja oli radalla runsaasti.

En oikein tiedä menikö hyvin vai huonosti :) Ainakin hinkkasin hemmetin monta kertaa, ennenkuin sain onnistumaan... Esteet olivat aika sumpussa, mutta siltikään en missään vaiheessa päässyt kovin lähelle koiraa. Lähinnä vain käänsin vartalolla ja Toivo tykitti menemään :) Kaarroksiakaan en saanut millään pienennettyä. Toisaalta en tiedä haittasiko se? Toivon meno näytti sujuvalta ja se eteni kokoajan aikalailla maksimivauhtia. Ja periaatteessa pidänkin Toivon menosta eniten just tuollaisena :) Yhteistyökin on paljon parempaa, kun en yritä liikaa kontrolloida ja epätoivoisesti pienentää käännöksiä.

Viljo ehti treenailla pikkaisen puomia ja keppejä. Pujottelu sujui hyvin, nopeasti ja äänitehosteiden kanssa :) Puomilla tulee hienosti alastulossa oikeaan kohtaan ja myös pysyy siinä. Kokonaisuudessaan voisi kyllä suorittaa puomin nopeammin.. Tosin ei varmaan fyysisesti vielä siihen kykene/uskalla. Kovassa vauhdissa Viljon puomin suoritus nimittäin alkaa tällä hetkellä muistuttaa hieman kanan lentoa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti