keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Maanantai tokoilut+pupsejaAamulla aikaisin kentälle tokoilemaan.

Toivo aloitti seuraamisella. Seurautin taaskin pitkään ja lisäksi tehtiin runsaasti käännöksiä ja askelsiirtymiä. Ei mitään erityisiä ongelmia. Tuntui tosi hyvältä ja tasaiselta :)

Idarissa pieniä vaikeuksia. Seurautin aluksi liian hitaasti, jolloin jäi seisomisessa istumaan :( Uudestaan ja taas sama homma :(( Sitten tajusin nopeuttaa kävelyäni ja sen jälkeen tosi hienosti! Eli pitää muistaa reipas tahti!!!

Palkaksi idarista Toivo pääsikin sitten merkille ja ruutuun :) Ruutu on viime aikoina ollut käsittämättömän hyvä ja sitä se oli nytkin. Mieletön vauhti ja hienosti pysähtyy sinne minne pitääkin :)) Tästä palkka.

Kaukot kisamatkalta ja pitkillä viiveillä. Ei ongelmia!

Kaukoista palkinnoksi luoksetulo :) Kaikissa osioissa kova vauhti ja pysähdyksetkin tosi hienot! Palkaksi jalkapallo :)

Lopuksi vielä ohjatun molemmat puolet. Kapulat edelleen merkin kanssa samassa linjassa. Ei ongelmia. Oikean puolen palkkasin vauhdista ja vasemman puolen otin kisamaisesti.

Viljo teki samaa settiä kuin sunnuntainakin.
Ruutua pitkältä matkalta suoraan leluun ja läheltä sitten paikan hakemista. Meni ihan kivasti :)

Luoksetuloa ja noutoa liikkeenomaisesti ja välissä vauhdista palkaten.

Jäävistä seisomista ja maahanmenoja. Näissäkään ei ongelmia. Suurin osa toistoista hyviä ja nopeita :)

Lopuksi jälleen seuraamista. Nyt meni jo paljon paremmin :) Viljo ei pompotellut oikeastaan yhtään ja sain palkkailtua tosi tiheästi.

Iltasella piipahdin sitten Jessican luona ihastelemassa pieniä bordercollienalkuja. Pennut olivat aivan hurmaavan suloisia ja myös aikamoisia pullukoita :)) Ihan liian pullukoita salakuljetettaviksi kotiin :P Höh. No, ehkä kuitenkin hyvä niin. Nyt ei ainakaan kukaan pennunodottaja joudu ihmettelemään, että mihin se oma pupsi onkaan kadonnut :) Kuvia näistä söpöläisistä voi käydä ihailemassa Myytin kennelin sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti