lauantai 2. helmikuuta 2008

Teho lauantaiAamulla hallitreenit. Toivo aloitti ja yritin kovasti saada kisavirheitä esille. Ei onnistunut..

Aluksi seuraamista. Tämä tuntui nyt tosi hyvältä :) Pari kertaa pompahti, mutta muuten meno oli tasaista ja lisäksi paikka loistava!

Idari. Ei kerrassaan mitään ongelmaa. Nopeat ja varmat asennot.

Luoksetuloja otin läheltä. Tuli lujaa ja suoraan. Ekalla kerralla törmäsi voimakkaasti, vaikka matka ehkä 5m... Muut hyvin. Kokeilin myös edestä sivulle siirtymisiä pienellä käsiavulla. Vähän siistimpää, mutta edelleen pyrkii loikkaamaan. Pitää nyt mietiskellä alanko oikeasti tätä korjaamaan vai en.. PK:ssa loikka ei varmasti haittaa yhtään mitään, mutta tokoon toisenlainen siirtyminen olisi kyllä parempi.

Ruutu. Merkille meno loistava ja ruudussa paikka aikalailla täydellinen :)

Ohjattu. Innostin oikein kapulan perään, kun liikkeenohjaaja vei sen (tarkoituksena päästä huomauttamaan huonosta merkille menosta). No, ei tietenkään mennyt halpaan, vaan merkille meno oli aivan täydellinen. Höh :p

Kaukoista otin vain ensimmäisen nousun piiiiiitkältä matkalta. Tosi hyvä!

Toivo oli tänään kaikenkaikkiaan erittäin hyvä  <3  Nyt pitäis vaan päästä ottamaan kisamaisia treenejä vähän vieraammassa porukassa, jotta sais ne kisavirheet esille ja pääsisi niitä korjailemaan :)

Sitten Viljo.

Viljo aloitti taas ruudulla. Nyt otin vain pari toistoa. Kerran niin, että ruudussa oli lelu ja pari kertaa paikanhakua lähempää. Ihan ok. Pikkasen liikaa hakeutui oikeaan laitaan, mutta kuitenkin vielä suht hyvä.

Luoksetuloa lelulla lyhyeltä matkalta. Osa hyviä, osa taas ei. Kun palkaan lelulla, niin Viljo jostain syystä jättää eteentulon usein hieman vajaaksi :( Palkkasin vain parhaat ja parani huomattavasti loppua kohden :)

Samaa noutokapulan kanssa. Pari ekaa tosi hyviä. Kolmannen kerran palautti ravilla. Tosin matkakin oli aika lyhyt, ehkä pari metriä..

Liikkeestä seisomista. Nämä tänään loistavat :) Pysähtyi hyvin ja nopeasti ja myös pysyi!!

Sitten namiliikkeisiin. Aluksi luoksetulon eteenistumisia lyhyeltä matkalta ja sivulle siirtymisiä. Meni tosi hyvin :) Tulee kyllä paljon paremmin ja tarkemmin namin kanssa kuin jos käytän lelua. Hyvin malttoi myös odottaa lupaa sivulle siirtymiseen :)

Liikkeestä maahanmenoja. Nämäkin tosi hienoja ja nopeita :) Tipahtaa heti ja malttaa myös pysyä :))

Seuraamista. Tänään tämäkin oli suht hyvää :) Huomautin suullisesti pomppimisesta ja se auttoi. Paljon tasaisempaa :) Paikka ja kontakti erinomaisia ja hyvin jaksoi, vaikka taaskin seurauttelin pitkiä pätkiä.

Ihan lopuksi vielä hyppyä. Nyt loikkaa esteen yli hienosti ja pitkälle :)

Tokottelujen jälkeen hurautimme pelastuskoiratreeneihin Vammalaan. Ohjelmassa oli etsintää vanhan maalaistalon pihapiirissä ja rakennuksissa. Viljolle otin kaksi maalimiestä, joista ensimmäinen piiloutui tallissa karsinan nurkkaan ja toinen vähän kauempana sijaitsevassa rakennuksessa olevaan traktorin peräkäryyn.

Ensimmäinen maalimies löytyi jälleen nopeasti. Viljo rallatteli iloisesti menemään ympäri pihapiiriä ja kävi tsekkaamassa yhden kellarin ja yhden ulkorakennuksen. Tämän jälkeen Viljo suunnisti sisälle talliin. Tallista löytyikin sitten vaikka minkälaista vanhaa romua ja rompetta, joiden väleistä Viljo joutui pujottelemaan. Maalimies löytyi kuitenkin tavaroiden keskeltä hyvin ja nopeasti :)

Tämän jälkeen tarkastelimme vielä vähän pihapiiriä ja sitten suuntasimme kulkumme kauempana olevaan rakennukseen. Sinne päästyämme Viljo sai välittömästi hajun maalimiehestä. Paikantaminen ei ollut kuitenkaan aivan helppoa. Viljo juoksenteli ympäriinsä, puikkelehti kaikkiin mahdollisiin pieniin koloihin ja nousi useammassakin kohdassa takajaloilleen seinää vasten. Odottelin vain rauhassa ja annoin Viljon työskennellä :) Lopulta Viljo sitten kekkasi katsoa ylös peräkärryn perästä, bongasi maalimiehen ja hyppäsi kärryyn :))

Kivat ja erilaiset treenit :) Viljo toimi mainiosti ja oli oikein iloinen ja reipas. Ainoa mikä jäi vähän kaivelemaan oli se, että Viljo ei oikein kunnolla leikkinyt maalimiesten kanssa. Namit kyllä kelpasivat, mutta ei tosiaankaan oikein innostunut lelusta (tätä samaahan Viljo teki jo edellisissäkin treeneissä (jolloin kaikki mm vieraita). Ja silloin en ollut kyllä muutenkaan hirmu tyytyväinen työskentelyyn..) No, eipä auta kuin katsella mihin suuntaan tämä asia lähtee kehittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti