lauantai 19. tammikuuta 2008

Hallitoko
Aluksi paikallamakuu häirittynä. Toivon seurana makoili vain yksi koira, joten LO teki alkuun hieman hämykäskyjä :) Ei häiriintynyt, vaan odotti rauhassa omaa vuoroaan. Varsinaisen paikallaolon makaili hieman liiankin rentona, sillä vaihtoi jossain vaiheessa lonkka-asentoon.. Loppukäskytykset menivät hyvin.

Idari. Tänään oli havaittavissa pienoista ennakointia.. Kulmissa kääntyi ihan itsestään ja asennotkin kääntyivät hiukkasen kohti neliön keskustaa. Ei hyvä :( Sen sijaan asentojen ottamisessa ei ollut mitään ongelmia. Tosi varmat ja nopeat :) Hmm. Nyt pitää varmaan pikkaisen rikkoa mielikuvaa liikkeestä. Seurauttaa kulmien ohi tms. Tosin tämäkin pitää nyt tehdä maltillisesti, ettei sekoita liikaa. Nyt on kuitenkin ottanut varmanoloisesti aina oikeat asennot, joten tätä ei saa pilata!

Hyppynouto metskulla. Hyvä ja nopea :)

Ruutu oli myös loistava. Tosi nopea ja varmanoloinen :)

Kaukot. Etäisyys 18 askelta. Tein koko sarjan ja pitkillä viiveillä. Ihan ok. Ei kuulemma liikkunut senttiäkään :) i-s oli hieman jähmeä, eli sen osaisi kyllä tehdä paremmin.

Ohjattu. Tilanpuutteen vuoksi matka lähetyksestä merkille ehkä reilu metri :) Käänsin taas Toivon päätä kun liikkeenohjaaja vei kapulat, jotta se varmasti havaitsi missä kapula on. Merkille syöksyi hienosti huolimatta lyhyestä välimatkasta. Nouto nopea ja varma :)

Tunnari. Otin kisamaisesti ja aika runsaalla kapulamäärällä. Toivo odotteli maltillisesti, mutta lähtiessään liikkeelle äänteli :( En ottanut takaisin, sillä en halunnut että homma menee tappeluksi. Kapuloille meni lujaa ja syöksyi vähän ohitse. Siellä rauhoittui, palasi kapuloille, haisteli hyvin ja otti oman varmanoloisesti :) Palautus hyvä. Hmm, pitää nyt hieman miettiä minkälaisia treenejä teen ennen ensi viikonloppua. Ehkä voisi piilottaa omaa, mutta ei kasan taakse, vaan joko tosi lähelle tai ihan johonkin sinne sekaan? Kuitenkin niin, että nyt joutuisi oikeasti enemmän haistelemaan. Ja sitten vain toivon parasta, että tehtävän vaikeuttaminen hieman ehkäisisi myös sitä lähtöhaukkua :) Tässä vaiheessahan ei kannata enää alkaa väkisin vääntämään, sillä se todennäköisesti vain kiihdyttää Toivoa lisää :((

Luoksetulossa palkasin seisomisesta. Meni tosi hienosti :)

Lopuksi vielä runsaasti seuraamista. Nyt taas vähän liian edessä :( Lisäksi mielestäni levottomampi ja pomppi normaalia enemmän. Perjantaihan oli Toivolla lepopäivä, joten sekin varmasti vaikuttaa!? Yleensähän Toivo on sitä parempi mitä useammin sillä treenaa ja mitä pidempiä treenejä tekee :)

Viljo aloitti oman osuutensa jälleen ruudulla. Pari suoraa pitkältä matkalta ja paikanhakua hieman lähempää. Meni loistavasti :) Nyt Viljolla on jo ihan selvästi idea siitä mihin sen kuuluu mennä :)

Merkkiä samalla tavalla ja tämä ei kyllä enää paremmin voisi mennä :) Mieletön vauhti ja hienosti toppaa oikeaan kohtaan :)) Toivokaan ei ole ikipäivänä tehnyt yhtään noin upeaa merkkiä!! Nyt kun sen vaan saisi pysymään samanlaisena ;o) Viljo on muuten hauska sekä ruudussa että merkillä. Se odottaa nätisti paikallaan kun käyn näyttämässä oikeaa kohtaa. Mutta heti kun alan kävellä takaisin sitä kohden, niin se alkaa hiipimään ihan matalana kohti merkkejä. Sitten kuitenkin kun sen lähettää, niin se ei aijaa tipaakaan, vaan lähtee kuin raketti :)

Hyppy. Tätä Viljo oli selvästikin kotona miettinyt, sillä ensimmäistä kertaa tämä meni hyvin :) Nyt ei Viljami enää sinkoillut hypyn ohi, vaan hyppäsi varmanoloisesti, ilmavasti ja toooosi pitkälle.

Liikkeestä seisomiset sujuivat myös kivasti. Hyvin toppaa ja ihan hyvin myös pysyy :) Yhden kerran kävi tosin ennen seisokäskyä omatoimisesti suorittamassa hypyn..

Maahanmenoja namilla. Nämäkin hyviä ja mukavan nopeita :)

Lopuksi vielä seuraamista ja tämä ei sitten mennytkään kovin hyvin. Pomppi hillittömästi ja kun ei saanut palkkaa myös edisti. Hitto :( Pitää nyt hieman funtsia miten kannattaisi jatkaa.

Ihan lopuksi vielä muutama pujottelu. Hieman oli aluksi ylivireinen..   Äänteli, ryntäili päin keppejä ja yritti oikoa. Pysyin tiukkana ja lopulta rauhoittui hieman ja homma alkoi sujua :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti