maanantai 14. tammikuuta 2008

Sunnuntai
Aamutokoilut vesisateessa..

Toivo otti melkein koko evl:n läpi. Nyt olisi vajaa pari viikkoa Turun karsintoihin ja koko ensi viikko olisi tarkoitus tehdä kisamaisempaa treeniä. Aioin siis ottaa pitkäkestoista treeniä ja käydä liikekokonaisuuksia lävitse, eikä palkkaakaan ole luvassa joka välissä. Tämän tyyppiset treenit sopivat Toivolle oikein hyvin :) Sen työskentely tasoittuu, virheet yleensä vähenevät ja sen viretila muuttuu tokoa ajatellen paremmaksi :))

Aloitin seuraamisella ja seurautin vähintäänkin kilometrin :) Pomppi jonkun verran, mutta paikka pysyi hyvänä kaikissa askellajeissa. Hitaassa kävelyssä taisi kylläkin istua suurimman osan ajasta.. Pidin edelleen hihnassa ja onkin mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu kun otan hihnan pois. Palaako välittömästi liian eteen, vai onko oikeasti tajunnutkin jotain..

Idari oli suht hyvä :) Tai no seuraaminen edelleen hieman pomppivaa ja hieman ennakoi käännöksiä. Asennot tosi hyvät, varmat ja nopeat :))

Luoksetulon otin suorana. Tuli lujaa ja liukui jälleen kerran vinoon. Hitto tää on kyllä oikeesti tosi hankala ongelma :( Jarruttaa ilmeisesti liian myöhään, ja siitä johtuen liukuu hieman vinoon. Otin uudestaan, käyttäen toista jalkaani ohjurina ja nyt tosi hyvin :) Tästä sitten saikin ensimmäisen kerran palkan (=huippuhyvän jättipallon, jonka kanssa viiletti hetken aikaa ympäri kenttää :)

Ruutu niin ikään hyvä. Otin kahdessa osassa. Alkupätkässä palkka oikeasta paikasta ja loppuosassa sitten ruudussa pysymisestä.

Hyppyä ei ollut, joten metskunouto tehtiin ilman estettä. Ei ongelmia :)

Tunnari aika hätäinen (yllätysyllätys), mutta toi kuitenkin oman.

Ohjatussa vasen puoli ja kapula merkin kanssa lähestulkoon samassa linjassa. Kääntyi loistavasti ja palkkasin vauhdista, heti kun nappasi kapulan.

Lopuksi vielä kaukot. Otin piiiitkältä matkalta. Ei noussut ensimmäisellä, joten kävelin lähemmäksi ja nostin ylös. Tämän jälkeen koko liike alusta ja jälleen tietysti pitkältä matkalta. Nyt nousi nopsasti ja siittä palkka :) Lopuksi vielä kaukaa sarjaa pitkillä viiveillä. Meni hyvin :))

Sitten Viljo.

Viljo otti aloitti ruudulla. Otin aluksi yhden pitkältä matkalta ja suorapalkalla. Tämän jälkeen paikan hakemista lyhyemmältä matkalta. Täysin ei vielä tainnut idea Viljamille selvitä, mutta ihan onnistuneita toistojakin sain aikaiseksi. Otin sekä niin, että kävin itse näyttämässä oikeaa kohtaa että kutsuna.

Ruudun jälkeen luoksetuloa. Tässä pistin liikkeen ensimmäisiä kertoja kasaan. Eli tehtiin siis ihan perusluoksetuloa :) Jätin Viljon istumaan, kävelin pari-kolmekymmentä metriä ja kutsuin. Tuli lujaa :)  Ihan lopussa muistuin vielä suullisesti eteenistumisesta. Ei ongelmia, vaan jarrutti suht nätisti :)) Näitä sitten muutama lisää ja lopuksi vielä yksi suoraan leluun.

Koska luoksetulo sujui hyvin, niin uskaltauduin ottamaan samaa noutokapulan kanssa. En kuitenkaan heittänyt kapulaa, vaan otin pelkkää tuontivaihetta. Eli taas Viljo odottamaan ja kapula hieman viistoon eteen vuoroin oikealle ja vuoroin vasemmalle puolelle. Sitten kävelin rauhallisesti sen pari-kolkyt metriä ja pyysin tuomaan. Tuli lujaa ja hyvin :) Yhdellä kerralla tiputti kapulan liian aikaisin (luuli ilmeisesti, että palkkaan suoraan:), korjasi kuitenkin heti. Tästä vain kehut ja uusi yritys, jolloin hyvin :)) Lopuksi yksi nouto suorapalkalla.

Sitten seuraamisen kimppuun. Pomppi taas aluksi tosi paljon :( Kävelin kuitenkin vain sinnikkäästi eteenpäin :) Lopulta alkoi taas menettää katsekontaktia, jolloin muutin pari kertaa kävelyrytmiä. Tämän jälkeen (tai tästä johtuen) skarppasi ja pääsin palkkaamaan. Loppu pätkät menivätkin sitten suht hyvin :) Tehtiin aika kauan ja kokeiltiin eri kikkoja. Eiköhän se tästä lähde sujumaan :))

Lopuksi otin vielä liikkeestä seisomista lelun kanssa. Näissä ei ongelmia. Hyviä ja napakoita pysähdyksiä :))

Sirun kanssa hinkkasin hieman merkkiä ja ruudun keskikohtaa. Ekalla kerralla Siru ampui jälleen kerran kiinni merkkiin, kun oma käskytykseni oli myöhässä (Siru on siittä mielenkiintoinen otus, että sillä ei voi k-o-s-k-a-a-n käyttää mitään palkkaa merkin takana tai edes heittää sille palkkaa sinne. Jos sen erehtyy tekemään kerrankin, niin sen jälkeen Siru ampuu aina suoraan kiinni merkkiin ja kestää vähintäänkin ikuisuuden saada ongelma korjattua). Otin sitten pari kertaa niin, että heiluttelin kädessäni olevaa lelua samaan aikaan kun lähetin Sirun merkille. Nyt tosi hyvin, vaikka kiihdyttikin edelleen miljoonaa merkille :) Palkaksi sai sitten tulla hakemaan lelun multa :)) Ruudussa ei mitään ihmeellistä. Sielläkään en valitettavasti uskalla kokeilla mitään kovin radikaalia, sillä jos Siru ei tasan tarkkaan tiedä mitä sen pitää tehdä, niin se yleensä lennättää myös ruutumerkkejä..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti