tiistai 1. tammikuuta 2008

Hyvää Uutta Vuotta 2008!!
Uusi vuosi vaihtui rauhallisesti. Meikäläinen kehitti aikas mojovan päänsäryn, joten olin taju kankaalla jo kauan ennen vuoden vaihtumista :((
Koiratkin taisivat ottaa uuden vuoden vastaan  rennosti sohvalla ketarat taivasta kohti röhnöttäen. Niitä ei onneksi paukuttelu haittaa, ei vaikka täällä meilläpäin on yleensä jo useampi päivä ennen vuoden vaihtumista melkoinen sota käynnissä.

Uuden vuoden kunniaksi käväisin tänä aamuna pikapikaa kentällä ottamassa mini-treenit.

Toivo aloitti seuraamisella, joka sujui jälleen hienosti :) Tosi hyvä paikka, eikä yhtään edes painanut :)) Jonkun verran pompotteli, mutta tähän en ainakaan vielä jaksa puuttua.

Sitten ruutua ylipitkältä matkalta. Ensimmäisellä kerralla jäi liian eteen ja kävin korjaamassa oikealle paikalle. Tästä ei palkkaa, vaan uusi yritys ja jäin itse vahtimaan ruudun lähelle, että varmasti näen mihin kohtaan pysähtyy :) Nyt hyvin ja pysähtyi ihan keskelle :)) Lisäksi kokeilimme ruutua siten, että olin itse ruudun takana ja yhden ihan kisamaisenkin ruudun taisin ottaa. Ei ongelmia :)

Jääviä otin sikinsokin leikin lomassa ja kokeilin myös juoksun yhteydessä. Ekassa juoksusta istumisessa jäi seisomaan, mutta sen jälkeen keskittyi paremmin eikä enää sekoittanut. Oikein hyvin :)

Viljo treenaili myös ruutua. Otin eri suunnista ja eri etäisyyksiltä. Välillä ruudussa oli lelu ja välillä ei. Meni ihan mukavasti. Ensimmäisellä kerralla ajautui vähän sivuun, mutta sen jälkeen ei mitään ongelmia :)

Ruudun lisäksi Viljo kokeili pk-hyppyä. Ei sentään ihan metristä, vaan vähän pienempää (ehkä 80 cm?). Viljo on hypännyt sen jo joskus aikaisemmin puhtaasti, mutta nyt oli pienoisia vaikeuksia.. Viljolle iski rimakauhu aina viimetipassa tai sitten se ampaisi miljoonaa hypyn ohitse :( Kyllä se jokusen kerran ylikin meni, mutta aika räpellystä se tosiaan oli. Taitaakin olla melkoisesti töitä tiedossa, jos mielii saada sille edes jonkinmoisen hyppyvarmuuden. Viljon hyppytyyli kun ei ole mikään paras mahdollinen ja sitten kun se on vielä tollainen pieni kääpiö... No, pitää vaan aloittaa matalammalla hypyllä ja sitten pikkuhiljaa lisätä korkeutta, kun tekniikka ja varmuus paranevat.Hulvattoman Hauskaa Ja Onnellista Uutta Vuotta 2008 Kaikille!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti