perjantai 30. tammikuuta 2015

To-pe
Pennut alkavat olla melkoisia menijöitä. Varsinkin iltaisin meno on välillä lähes sietämätöntä. Ne purevat todella lujaa, repivät, raastavat ja tappelevat keskenään. Olen tehnyt niiden kanssa sisällä luoksetuloharjoituksia ym. pientä namilla. Ne ovat niin hauskoja :) Korvat lepattaen porukka kiitää tulemaan ja suorastaan heittäytyy syliin. Ensi viikolla ajattelin ehdollistaa ne naksuun ja opettaa niille ehkä jotain pikku temppuja :)

Eilen kävin treenailemassa Leen kanssa Koirakoutsin hallilla. Pennut pääsivät tietysti mukaan haistelemaan treenitunnelmaa :) Ne seurailivat treenejä kevythäkistä, nukkuivat ja kiersivät sylistä toiseen. Loistavaa harjoitusta naperoille!

Tänä aamuna tokoiltiin Sarin kanssa Mouhijärvellä. Itse treenasin seitsemän bordercollieita ja Sari kolme :D Pennut olivat aivan superreippaita! Tehtiin niiden kanssa luoksetulo- ja kontaktiharjoituksia juustolla sekä leikittiin leluilla. Päteviä naperoita!! Niistä tulee kyllä oivia harrastuskavereita uusille onnellisille omistajajilleen :)

Valkoinen poika, kokokaulus ja puolikaulus seikkailevat ensimmäistä kertaa varastossa

Puolikaulus ja kokokaulus jatkavat seikkailuaan

Tyttö riehuu ja kiusaa Cassia

Sari ja Einari treenailevat Mouhijärvellä. (Einari Keskipörhölä eli puolikaulus poika on pennuista ainoa joka on tähän mennessä saanut työnimen :) )


1 kommentti:

  1. En kestä <3 Ei ahdista vielä pentuvideot! On ne vaan niin reippaita jylsijöitä! Innolla odotan seuraavaa tapaamista!

    VastaaPoista