sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Huippupäivä!!

Pentuja, pentuja mitäpäs muuta huippupäivään voi kuuluakaan :)

Leen pennut ovat nyt 3,5 viikkoisia ja pakkohan niitä oli päästä katsomaan vielä ennenkuin ne ensi viikon perjantaina muuttavat tänne. Voi vitsit kuinka ihania ne olivatkaan!! Leluista ne eivät vielä oikein mitään ymmärtäneet, mutta kaikilta muilta osin pentue tuntui kyllä erittäin hyvältä ja tasaiselta! Ei mitään suuria eroja. Olisin voinut napata mukaani heistä kenet tahansa <3 Kaikki olivat reippaita, rohkeita ja erittäin sosiaalisia :) Eivät ihmetelleet oikeastaan yhtään mitään ja taapersivat menemään hännät pystyssä niin keittiössä, pöydällä kuin tasapainolaudallakin. Pidin erittäin paljon!! Hyvin sen tyyppisiä kavereita mitä uskoin ja toivoin tästä yhdistelmästä tulevankin <3

Iso Ruskea. Vääääsyttää!!

Iso Ruskea on ollut syntymästään asti mun lemppari. Iso, reipas, rohkea ja tasapainoinen <3 Tuntuu olevan myös erittäin sosiaalinen kaveri ja namitesti osoitti hänen omaavan vieläpä hyvän jälkinenänkin :)


Kukaan ei voi olla täydellinen.. Iso Ruskea ja sininen silmä :P 

Kokokaulus poika. Pojista tällä hetkellä pienin, mutta ei todellakaan vähäisin :) 

Kokokaulus poika. Erittäin reipas ja rohkea!! Tätä kaveria ei huimaa mikään. Menee häntä pystyssä kaikkialle :)

Piirtopää poika. Vekkuli kaveri. Omaa ehkä vähän Viljomaisia piirteitä.. :P

Piirtopää poika. Sosiaalinen ja vilkas kaveri.

Piirtopää poika. Kaikista lyhytkarvaisin ja ulkonäöltään ehdottomasti kaikkein söpöin.

Valkoinen poika. Suht rauhallinen kaveri ainakin tällä hetkellä. Pöydälle päästyään eteni aika kiitettävää vauhtia kohti kakkua..

Valkoinen poika. Tällä pennulla tuntuu olevan ihan oma rytmi. Nukkuu usein silloin kun muut riehuvat ja muiden simahtaessa aloittaa omat pippalot. Itselleni tuli tästä kaverista mieleen myös ajattelija. Hän istahti useammankin kerran kaikessa rauhassa pohdiskelemaan uusia asioita. Selvää filosofi ainesta :)

Tyttö. Tällä tytöllä on LUONNETTA!! Ärtsy pimu, joka kiduttaa mieluusti veljiään :) Innostuu kovasti jos häntä menee tökkimään tai tönimään ja ilmaisee mielipiteensä moisesta vakuuttavalla ärinällä :D

Tyttö. Sininen silmähän se sieltäkin loistaa :P
Puolikaulus poika. Syntyessään suurin pentu, mutta nyt pojista toiseksi pienin. Pennuista tällä hetkellä ehkä rauhallisin? Tällä kaverilla on pentueen tuuhein ja pisin turkki. Ehdottomasti pitkäkarvainen :)

Puolikaulus poika. Herätettiin kuvauksiin kesken parhaimpien unien ja tässä häntä hieman ravistellaan hereille :P Sai aikamoisen hepulin ja meinasi riehaantua täysin.

Puolikaulus poikaa naurattaa.


1 kommentti:

  1. Voe morjens! Ihania ihania kertakaikkiaan, niin innolla odotan näiden tyyppien tapaamista!

    VastaaPoista