keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Pennut 3-viikkoa

Maailmanvalloitus on alkanut! Pentulaatikosta otettiin etuseinä kokonaan pois ja naperot ovat päässeet jo useampana päivänä tekemään tutkimusretkiä tutun ja turvallisen pesäkolonsa ulkopuolelle. (omatoimisesti pentulaatikon reunojen yli ehdittiinkin muksahdella jo jonkin aikaa:).

Pentulaatikkoon on ilmestynyt leluja ym. mielenkiintoista ja eilen naperot pääsivät maistelemaan ensimmäistä kertaa jauhelihaa! Nam. Uudet ja ihanat lelut ovat olleet pentulaatikossa aivan erityinen riemun aihe :) Ei kylläkään pennuille vaan heidän äiskälleen.. Lee leikkii, riehuu ja käsittelee lelut loppuun alta aikayksikön. Pahoin pelkään etteivät nämä naperot tule jatkossakaan pahemmin leluja näkemään.. Kaikki parhaat on ainakin ikuisesti varattu äiskän omiin leikkeihin :P No, pennut eivät onneksi vielä kovin paljoa leluista ymmärräkään. Enemmän ne keskittyvät painimaan ja nahistelemaan keskenään. Tyttö on edelleen melkoinen ärripurri ja päällepäsmäri ja kurittaa mieluusti veljiään. Äänitehosteetkin ovat tällä mimmillä varsin uskottavat :)

Suurin pojista painaa nyt 1775 g ja pienin 1660 g. Tyttö on edelleen pienin 1470 g.- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentti: