tiistai 6. tammikuuta 2015

Leen kuulumisia

Pennut täyttävät huomenna jo 2-viikkoa!! Uskomatonta kuinka nopeasti aika menee! Vielä muutama viikko ja sitten ne muuttavatkin tänne. Aivan ihanaa! Maltan tuskin odottaa :)

Lee on voinut edelleen erinomaisesti. Se hoitaa pennut todella hyvin ja sisällä ollessaan viihtyy pentulaatikossa, mutta kyllä siitä huomaa että se on työkoira ja uranainen :P Ulos päästyään Lee ei paljon lapsia muistele.. Se juoksee, riehuu ja leikkii toisten koirien kanssa sekä lähtee mielellään pidemmilllekin lenkeille. Eikä sitä paljon tarvitse myöskään innostaa leikkimään tai yhteisiin puuhasteluihin. Se on aina valmis! Kaikenkaikkiaan rento äiskä, joka hoitaa lapset oman uran ohella :)

Hyvän pohjakunnon ansiosta eivät raskaus, synnytys, eikä nyt imetyskään tunnu Leetä rasittavan. Se on pysynyt aivan loistavassa kunnossa!! :) Mila on kiitellyt myös Leen kykyä käyttää hyväkseen ravintoa sekä sen tottumista raa'an syöntiin. Sille kun pystyy syöttämään kuinka paljon ja kuinka vahvaa ruokaa tahansa ja se vain käyttää kaiken hyväkseen, pulskistuu ja voi hyvin. Ei mitään vatsaongelmia, rasvaripulia, tms. Aivan mahtavaa :)- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti