maanantai 19. tammikuuta 2015

Ja vuoden äiti-palkinto menee..

..ei todellakaan ainakaan Lee Lisbethille :P Hih hih. Lee on ehkä huolettomin mutsi ikinä!

Tylsäähän se pentulaatikossa kököttäminen 24/7 takuulla on! Ja sen takia Lee ei siellä pahemmin kökötäkkään ;o) Eilenkin lähes koko sen ajan kun olin pentuja katsomassa Lee paahtoi menemään pentujen lelujen kanssa. Tai oikeastaan niiden muutaman jäljellä olevan lelun kanssa.. Suurimman osan se oli nimittäin ehtinyt jo omin hampain koetestata ja todeta pennuille sopimattomiksi :D Napero raukoilla olikin jäljellä enää vain pari säälittävää lelun riekaletta ja muutama tylsempi tai kestävämpi lelu mitä mutsi ei ollut viitsinyt tai pystynyt tuhoamaan. Milakin tyytyi vain masentuneena toteamaan: "No, ehkä se oli jo aikakin uusia pikkupentujen leluvalikoima". :P

Leetä ei myöskään näyttänyt huolettavan jos joku pentu litistyi peffan alle mamman istahtaessa tai jäi jumiin mahan alle sen retkahtaessa lepäämään. Tyytyväisenä se vaan istuskeli tai makaili vaikka porukkaa kuinka sätki päästäkseen pois pinteestä :D Onneksi naperot olivat kaikki isoja, lihavia ja sisukkaita! Ne eivät näyttäneet pienestä lannistuvan ja sinnikkäästi jatkoivat esteistä huolimatta tunkeutumista kohti parempia apajia :)

Pennuistaan Lee kasvatti selvästi rentoja ja omilla jaloillaan seisovia tyyppejä. Pienille kitinöille mutsi ei vaivautunut edes korvaansa lotkauttamaan. Saattoi vaan rentona röhnöttää vieressä tai keskittyä tuhoamaan jotain lelua :) Eivätkä pennut paljoa kitisseetkään! Reippaita ja hiljaisia tyyppejä kaikki <3 Mutta oikeasti. Vaikka Lee varsin rento mutsi tuntuikin olevan niin hienosti se myös pennut hoiti!! Imetti, putsasi jätökset ja leikittääkin kovasti yritti :)

Pentujen suussa oli näkyvissä ja tuntuvissa vasta pienet hampaannysät. Siltikin naperot olivat saaneet jo nyt raadeltua Lee raukan nisät lähes verille :( Muutamaan kertaan se irrottikin nätisti pari pentua nisiltä kun ne ilmeisesti purivat liian lujaa. Kaverit tarttuivat lujasti kiinni myös sormeen ja varsin vakuuttavan voimakas imu niillä olikin!! Onneksi pian alkaa helpottaa kun pennut alkavat syömään enemmän kiinteää ruokaa.

Ennen kotiinlähtöä käytiin Milan kanssa vielä katsomassa lampaita ja tutustumassa kartanon lampolaan. Lee pääsi mukaan ja treenasin sen kanssa pikkuriikkisen sisätöitä :) Niin siistiä!! Lee oli selkeästi saanut uutta asennetta ja sehän käytti jopa omatoimisesti hampaitaan yhteen jähmeään ja koiraa puskevaan pässiin!! Huippua jos se viimeinkin alkaisi pitää puoliaan ja laittaisi jukuripäisemmätkin eläimet liikkeelle. Selkeästi sille tekisi hyvää päästä tekemään ihan oikeita töitä ja harjoitella työskentelyä sisällä ahtaammissa oloissa.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti