perjantai 25. toukokuuta 2012

Tunnari etenee

Kovin laiskasti ollaan Viljon kanssa tunnaria treenitty.. Edellisen tunnaribloggauksen jälkeen treenikertoja takana huimat pyöreät nolla :-O SM:t lähenee kovaa vauhtia ja tulosta pitäisi saada aikaan ja mieluusti vielä suht nopeasti :P No, ei muuta kuin itseä niskasta kiinni ja toissa päivänä aloitettiinkin jälleen treenaus. Nyt se laitetaan kuntoon!!!!!

Aikaisemmin olin siis opettanut Viljolle nenäkosketuksen post it-lappuun ja nyt vaihdoin suoraan lennosta tulitikkuun :) Tein alkuun muutamia kosketuksia pitäen tulitikkua kämmenessäni. Näissä ei ongelmia :) Sitten nopeassa tahdissa kämmentä lähemmäksi lattiaa ja pian pystyinkin jo asettamaan tulitikun lattialle painaen ainoastaan yhdellä sormella tikun toisesta päästä (ja Viljo teki edelleen tikkuun hyviä ja varmoja nenänliimauksia:)

Seuraavassa vaiheessa alkoivat ongelmat.. Kun irrotin kokonaan otteeni tikusta Viljo meni aivan sekaisin. Kuumui kamalasti, alkoi säätämään kaikkea mahdollista (ja mahdotonta), etsi kiihtyneesti suu auki ja kun tikku löytyi, niin se vain kerta toisensa jälkeen imeytyi Viljon kitaan.. Huh, huh. Koska olen huono, taitamaton ja liian kärsimätön jouduin ikävä kyllä puuttumaan menoon ja kertomaan Viljolle, että nyt pitää keskittyä. Ärsyttävää käyttää vaatimista samaan aikaan kun yrittää muokata uutta toimintaa, mutta ei auta :( Viljo saa kiihdytettyä itsensä hetkessä sellaisiin sfääreihin, ettei oikein mikään muu mene enää läpi.. Pienen keskustelutuokion jälkeen onneksi aika ok, mutta kun lisäsin väärät kapulat tulitikun ympärille, niin taas sama hillitön säätäminen alkoi..

Tänä aamuna kävin Sarin kanssa treenailemassa Mouhijärvellä ja edellis illan tunarivääntöjen jälkeen odotukset eivät olleet kovin korkealla.. Mutta mitä tekeekään Viljo. Työskentelee aivan loistavasti tietenkin :D Oli varmasti yön aikana ankarasti pohtinut asioita :)) Tein alkuun pari pelkän tulitikun etsimistä ja ilmaisua, sitten lisäsin väärät ja kun tämäkin sujui kuin vettä vaan lisäsin matkaa ja samalla myös vauhtia. Ei ongelmia :) Mielettömän hyvin työskenteli ja varmasti ilmaisi :)) JEEEE!!!

Suunnittelin, että en etenekään tästä vaiheesta enää eteenpäin. Ajattelin tehdä jatkossa sekaisin ilmaisutreeniä tulitikun kanssa ja erikseen normitunnaria isoilla kapuloilla. Onko liian sekavaa koiralle? Ei kai?? Kommentteja kiitos :)

Tässä vielä muutama vinkki:
• Nenäkosketusta opettaessasi älä käytä naksua!! Palkkaa vain ne kosketukset jotka oikeasti tunnet!!
• Pidä toisessa kädessäsi vain yhtä namia kerrallaan ja anna nami ainakin aluksi aina kämmeneen.
• Älä palkkaa nuolemista, puremista, tms.

3 kommenttia:

 1. Mä en kyllä alkuun tekisi useampaan viikkoon tunnaritunnaria, koska siinä Viljolla niin väärä mielentila. Ehkä sen sijaan tohon tikkutunnariin voisi laittaa haasteita esim. lähetellä hypyn kautta, laittaa tikun haastellisesti väärien kapuloiden joukkoon, tehdän palkkaamattomuustreenissä vimppana liikkeenä jnejne., jotta ihan oikeasti saisit rikottua siltä sen mielikuvan, että miljoonaa kapuloille ja kapula kitaan.
  Tällaisia tuuminut olen itsekseni.

  VastaaPoista
 2. ^ Pakko tehdä. Kaks viikkoo aikaa sm:iin ja ihan pelkän tulitikkutreenin varassa en uskalla lähtee :) Pääpainon ajattelin pitää nenäkosketuksissa, mutta kisamaista liikettäkin on vaan pakko ottaa! Ajattelin kuitenkin, että en lähde missään vaiheessa työstämään nenäkosketusta normaalikokoisiin kapuloihin. Ne noudetaan aina. Nenäkosketus ainoastaan tulitikkuihin :)

  VastaaPoista
 3. ^No aivan. Ehkä voisi tehdä muutama liikkuroidun siten että oma on tikku, ettei opi olettamaan, että liikkuroidulla aina haetaan -> olisi tarkempi?
  En mäkään ajatellu opettaa nenäkosketusta oikeaan kapulaan. Jännä nähdä miten projekti etenee! Me jatketaan tätä projektia enempi sitten SM-kisan jälkeen :)

  VastaaPoista