lauantai 19. toukokuuta 2012

Kisamaista

Eilen aamuna tokoilemassa Ikaalisissa Tainan ja Riitan kanssa. Kisamaista settiä Viljolle ja Metkulle. Ennen ja jälkeen tokoilujen jälkimetsässä. Jäljelle pääsi ainoastaan Toivo ja oikein hyvin setä pelittikin :)

Viljo:
Ei tuntunut kovin hyvältä :( Viljo on mielestäni ollut viime aikoina liian kuuma ja tätä myöten myös ärsyttävällä tavalla keskittymätön. Treenilistalle ainakin: eteen istumiset (jälleen kerran kaikki vinoja). Liikkeiden alut (ei rauhoitu tarpeeksi ja keskittyminen ei parasta mahdollista). Luoksetulon maahanmeno (pitäis vaan muistaa treenata edes joskus..) ja ruutu (menee takaa yli ja kisamaisissa monesti myös suoraan maihin).

Metku: Alku aika ok, mutta loppua kohden alkoi kuumumaan. Viimeisenä liikkeenä ollut seuraaminen olikin jo aika lennokasta.. Treenattavaa: maltti!! (kapulaa heitettäessä edelleen kuin lentoon lähdössä). Ennakoimattomuus (teki ainakin maasta perusasentoon nousun liikkurin käskystä). Jääviä ja jäävissä pysymistä pitäisi myös joskus muistaa vahvistaa.. Mutta ennen kaikkea. Metkun kanssa pitäisi ehdottomasti vain tehdä enemmän kisamaista treeniä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti