tiistai 15. toukokuuta 2012

Ja sitten niitä oli neljä

Neljäs koira. Sulaa hulluutta varmaan monen mielestä.. Ehkä niin, mutta Lee oli vain jotain mikä minun oli pakko saada <3 Tilaisuus jota ei yksinkertaisesti voinut jättää käyttämättä.

Lee on ollut minulla nyt pari päivää ja olen aivan in love <3 Aivan mahtava pentu!! Juuri sellainen unelmapentu, jonka jokaikinen varmasti haluaisi. Leessä ei ole mitään liikaa eikä mitään liian vähän. Se on tasapainoinen ja tervejärkisen oloinen. Ei voisi uskoa, että ennen Suomeen tuloaan se on viettänyt koko pienen ikänsä lampolan nurkassa näkemättä ja kokematta oikeastaan yhtään mitään!! Mitään Lee ei ole vielä pelännyt, eikä mikään tunnu sitä hetkauttavan.

Minulla ei ole koskaan ollut pentua, joka olisi niin aidon kiinnostunut minusta kuin Lee on. Se haluaa olla lähellä, palauttaa kaikki lelut ja leikkii mielellään lähelläni. Se kiemurtelee onnesta kun sitä silittää, mutta mielistelevä se ei ole. Kun sille juttelee se istuu lattialla, katsoo suoraan silmiin ja näyttää siltä kuin se ymmärtäisi jokaisen sanan :)

Lee on hyvällä tavalla nöyrä ja tosi kohtelias isojen koirien kanssa. Metku on sen uusi paras kaveri ja taistelulajien personal trainer :) Treenauksen alla näyttävät olevan ainakin koirapaini ja vetoleikit. Metku käy usein oikein tyrkyttämässä Leelle leluja saadakseen sen leikkimään kanssaan :)

Ennen Suomeen muuttoaan Lee ei ollut nähnytkään leluja ja se ei oikein tajunnut leikkiä. Nyt sitäkään ei ikinä uskoisi :) Lee tarraa kiinni leluun tosi tiukasti ja käyttää koko kroppaa leikkiessään. Sen kanssa voi myös oikeasti vetää ja se tuntuu vain innostuvan haasteista :)

Leen tulevaisuuden suunnitelmiin piti kuulua vain ura paimenkoirana. mutta, mutta... kun se on niin kovin hyvä.. Perjantaiksi onkin jo sovittuna jälkitreenit :P2 kommenttia:

  1. Lee oli super suloinen ja reipas pakkaus!!
    Ei todella uskoisi, että kaveri ei ole ennen leluja nähnyt, leikkiminen onnistui niin hienosti ympärillä olevistä häiriöistä huolimatta <3

    TainaA

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanasti olet kuvannut pentua. Kuulostaa juuri sellaiselta jonka jokainen haluaisi. :) Hyvää yhteistä taivalta teille!

    VastaaPoista